top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

10 OCAK 2020 YILIN İLK AY TUTULMASI



💠10 Ocak 2020’de Türkiye Saatiyle 22:20’de Ay Tutulması gerçekleşecek. ay tutulmalarında duygular açığa çıkar ve duygusal olaylar gerçekleşir. dolunay enerjisinden dolayı da yoğun harekete geçme isteği olur. . 🌕Dolunay enerjisinde; duygusal olarak bize yetemeyen konularda birşeyleri bitirme, sonlandırma ve yeni başlangıçlar için yer açmamızı sağlar. Ayrıca gergin ve huzursuz hissetmemiz muhtemeldir.

💧Ayrıca bedensel olarak da bizi etkiler ve uyku düzensizlikleri, yeme isteğinde azalma veya artışlar yaşatır. Duygular o kadar baskındır ki onları yönetmekte zorlanırız. . 💠Ay tutulması Yengeç burcunun 20 derecesinde gerçekleşecek. Ay yengeçte bize güvenlik konularında kaygılar, parasal korkuları, besleme ve beslenme ile ilgili tüm korku ve endişeleri hissettirecek yaşatacaktır. . 🌀Karşıt açısında ise Oğlak burcunda Plüton, Satürn, Merkür, Güneş stelyumu var. Bu duygusal olarak artık bize yetemeyen, çürüyen eskiyen ve kısıtlayan her şeyi gün yüzüne çıkartır ve kırılmalar yaşatır. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklara sebep olabilir. Orta yolu bulup anlaşmakta zorlanmalar yaşatabilir. Sonlanmalar bitişleri getirir. Özellikle 5. Evde gerçekleşeceği için; aşk-ilişkiler-çocuklarla ilgili sorunlar, bitişler, ayrılıklar yaşatacaktır.

⚜️Uranüs de boğa burcunda ve S pozisyonda olduğu için venüsyen yani aşk, ilişki sarsıcı kırılmalar yaşatabilir. Belki boşanmalara bile sebep olabilecektir. Ya da evden ayrılmaya neden olabilir.

💠Ay-Junoya da kare;Aile içi çatışmalara sebep olacaktır, bitişler hatta ayrılıklar yaşatacaktır.

💠Her ayrılık zordur, bu zamanlar da duygusal olarak bizi zorlayacaktır. Bitişler kırılmalar yaşatsa da her bitiş aslında başlangıçtır!


DİLARA YILDIZHAN

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page