top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

13 MART 2021 BALIK BURCUNDA YENİAY, BURCUNUZU NASIL ETKİLİYOR.



YÜKSELEN KOÇ

Yeniayla beraber; gizli aşk, karmik ilişkiler, gizli kadın düşmanlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ayrıca hastane, içe kapanma, depresyon, içsel olarak arınma zamanınız. İletişim, eğitim, kardeşlerle ilgili hayal kırıklığı ya da aksaklıklar gerçekleşebilir dikkat. Sosyal çevrenizden desteklenebilir, şanslarınızı sosyal çevrenizde bulabilirsiniz.


YÜKSELEN BOĞA

Sosyal çevrenizle ilgili hareketlenme meydana gelecek. Sosyal çevrenizden kadınlardan yardım görebilirsiniz. Eğer yalnızsanız sosyal çevrenizden biriyle tanışabilirsiniz ve aşk için adım atabilirsiniz. İlişkiniz varsa da onunla ilgili iyicilleşme daha iyi bir sürece girebilir. Maddi konulara ise dikkat. Kariyerde de olumlu gelişmeler olabilir.


YÜKSELEN İKİZLER

Mars ikizlerdeyken, sağlığınıza dikkat edin, bu dönemde kariyerinizde şanslar sizi bulabilir, yeni bir aşk kariyer hayatınızdan gündeme gelebilir. Fiziksel olarak değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde iletişim ve fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz dikkat.


YÜKSELEN YENGEÇ

Eğitimi uzak mesafe seyahatler, yüksek öğretim, hukuk-yargı, konularında yardımlar gelebilir. Şifalanma sürecindesiniz ve oldukça şanslısınız. Dualarınıza dikkat edin. Maddi kaynaklar, sigorta, ödeme ya da ameliyat konularında şanslısınız. Sağlığınıza, gizli düşmanlıklara dikkat.

YÜKSELEN ASLAN

Maddi konularda, yatırım, sigorta ödemeleri, eşin parası konularında şanslısınız. Yeni bir döneme geçiyorsunuz. Ayrıca okült konularla ilgili adımlar atabilirsiniz, psikolojiniz de şifalanıyor, dönüşüm yaşayabilirsiniz. Sosyal çevre ve aşk flört çocuklarla ilgili konularda iletişimle ilgili sorunlara dikkat.


YÜKSELEN BAŞAK

Bekarsanız yeni bir aşk gündemde, eğer süregelen bir ilişkiniz varsa oldukça iyi bir sürece giriyorsunuz, gerçek aşka doğru yol alabilirsiniz. Evlenmek için adım atabilirsiniz. Çalışma hayatınızda, sağlığınızda ise şanslısınız. Ev ve kariyerde fikir çatışmalarına dikkat.


YÜKSELEN TERAZİ

Çalışma hayatı, sağlık konuları, evcil hayvanlarla ilgili şifalanma sürecindesiniz. Ayrıca çalışma çevrenizden, gündelik hayattan eğer yalnızsanız bir aşk başlayabilir. Aşk konularında zaten çok şanslı bir senedesiniz, sahneye çıkın kendinizi gösterin. Uzak yakın mesafeler, kardeşler, yakın ya d auzak akrabalarla iletişimde fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz dikkat.


YÜKSELEN AKREP

Aşk hayatınızda şifalanma, arınma, affetme, çocuklarla ilgili güzel gelişmeler, eğer bekarsanız yeni bir aşk gündemde. Ev hayatınızla ilgili ise korunuyorsunuz, sorumluluk alma zamanı. Maddi kaynaklara ve harcamalara ise dikkat.


YÜKSELEN YAY

Aile hayatınızda şifalanma, köklerden gelen yüklerden arınma, ev alma ya da satma , bu konularda kadınlardan yardım görebilirsiniz. Aile içi sevgi enerjisi yükseliyor. Yakın çevre eğitim konularında, kardeşler, ticaret, yakın mesafe seyahatlerde şanslar sizi bekliyor. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda iletişime dikkat.


YÜKSELEN OĞLAK

Kardeşler, iletişim, eğitim, yakın çevreyle ilgili yeni bir döneme giriyorsunuz. Rüyalara dikkat, mesajcı rüyalar olabilir. Maddi konularda, ticarette şanslar sizi bekliyor. Çalışma hayatında yanınızda çalışanlar iletişime ve sağlığınıza ise dikkat edin.


YÜKSELEN KOVA

Maddi konularda bereket, şanslar, kaynaklarda büyüme gelişme söz konusu. Kadınlardan yardım alabilirsiniz. Değer duygunuz yükseliyor. Sağlık olarak korunuyorsunuz. Çocuklar, flört, sosyal çevreyle iletişime ise dikkat.

YÜKSELEN BALIK

Sağlık olarak korunmaya başlayacaksınız. İyileşme şifalanma dönemine giriyorsunuz. Bilinçaltınızla ilgili korunuyorsunuz. Hastane ya da kapalı alanlar, içe çekilme gerçekleşse de arınma söz konusu, gizli düşmanlardan zarar görmüyorsunuz. Ev alım satım, kariyer hayatında, iletişime dikkat.



ASTROLOG DİLARA YILDIZHAN

1.339 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page