top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

2020 DÖNÜŞÜM YILI ETKİSİ BAŞLADI.



Merkür ; ılımlı iyimser ve rahat iletişim kurmamıza imkan veren Yay burcundan ayrıldı. 16.01.2020 21:20’ye kadar da oğlak burcundaki seyrine devam edecek. Oğlak burcunda olan Halkalı Güneş tutulmasında olan stelyuma merkür de katılmış oldu. . Merkür oğlak burcundayken zihinsel olarak daha tutumlu, kariyer odaklı, geleneksel, pek entellektüel düşünemediğimiz, kuralcı, disiplinli oluruz. Uygulanabilir ayakların yere bastığı fikirler ön plana çıkar ve etrafımızı öyle algılarız. . Çok gerçekçi, materyalist ve rasyoneliz. Çok disiplinli ve çalışkanlığa iten bu enerjiyi iyi kullanabilirsek, karşımıza aniden beliren fırsatları da yakalamış oluruz .


ÇOK ÇALIŞARAK GELECEĞİNİZ İÇİN SAĞLAM ADIMLAR ATABİLİRSİNİZ! SABIRLA DÜZENLİ VE İSTİKRARLI ÇALIŞANLAR KARŞILIĞINI ALABİLİRLER! .

Dünyada var olan düzenin dağılıp yeni bir düzenin kurulmasını izleyeceğiz önümüzdeki zamanlarda. Oğlak burcunda şuan merkür, jüpiter, güneş, plüton, satürn var bundan dolayı dünyayla ilgili güçlü değişimler bizi bekliyor. Artık siyaset ve politika devri sona ermeye başlıyor ve teknolojinin hızlı ilerlediği modern bir çağa giriyoruz. . Zihinsel dönüşümlerin, çürümüş düşünce kalıplarının silinip atıldığı bir etki. değişime ayak uydururarak ve ayak uydururken çok çalışkan , soğuk kanlı, sabırlı ve disiplinli olanlar kazanacak.


DİLARA YILDIZHAN

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page