top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

2021 EYLÜL AYI BURÇ YORUMLARI

EYLÜL AYI KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Uranüs 2. Evinizde; maddi kaynaklarda ani kazançlar ve kayıplar var. Bu dönemde kazançlarınızı kenara ayırmanızı ve krizsel dönem geldiğinde ise bu dönemi rahatlıkla geçirmenizi sağlar. Venüs-mars ise 7. Evinizde olacak; sağlığınıza, ortaklıklara, evlilik aşk konusunda hem mücadele edebilirsiniz hem de aşk fırsatları da sizi bulacaktır. Jüpiter’in 11. Evinizde olması da karşınıza sosyal çevreden gelecek şansları gösterir. 10 eylülle beraber daha tutkulu aşklar kapıda ama borçlanma, sigorta vb konularla ilgili sorunlar çıksa da rahatlıkta peşinden gelecektir. 7 eylül yeniayıyla beraber ise; sağlık alanında yenilikler, çalışma hayatınızda yeni kararlar gündeminize girebilir. 21 eylül dolunayıyla beraber ise; psikolojik sorunlar açığa çıkabilir. Bu dönemde zorlanabilirsiniz ama farkındalıkla bu dönemi atlatabilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlara da dikkat.



EYLÜL AYI BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Aşk, flörtler, çocuklarla ilgili konular 7 eylül yeniayla gündeminizde aktifleşecek. 10 eylül de Venüs’ün akrep burcuna geçmesiyle de karşınıza aşk fırsatları çıkacaktır. 15 EYLÜL Marsın 6. Evinize girecek bu dönemde ise sağlığa dikkat. Koşuşturmalı bir süreç geçirebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise çok çalışanlar fırsatları da yakalar. 21 eylülde ise kariyer, sosyal çevrenizle ilgili talihsizlikler yaşanabilir. Dikkatli olun derim. Çevrenizde karşılaşacağınız zor durumlar sizi ve ailenizi de etkileyebilir. Ayrıca psikolojiye de dikkat.



EYLÜL AYI İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Eylül ayına aşk konusunda şanslar ve fırsatların sizi bulmasıyla başlıyorsunuz. 7 eylülle beraber evle ilgili yenilik, sağlıkla ilgili sorunlar yaşanabilir. Dikkat etmek gerekiyor. Ev hayatınızda yenilikler de yaratabilirsiniz. Ev alım satım, ev değişikliği … 10 eylülle beraber çalışma hayatınızda ve sağlığınızla ilgili kıskançlık manipülasyonlar yaşanabilir ama sağlığa özellikle dikkat edilmeli. 15 eylülle beraber mars aşk evinize giriyor. Flörtler, çocuklarla ilgili konularda sürtüşmeler, rekabet, mücadele gerçekleşebilir. Daha orta yolu bulmaya çalışmak ise buradaki negatifliği sakinleştirecektir. Bilinçaltı farkındalıklarına ise dikkat.. 21 eylülle beraber kariyer-aile hayatınızda yenilikler, talihsizlikler yaşanabilir. Ayrıca sizi zorlayan sıkıntılar içinde kalabilirsiniz. Scheatta pek olumlu bir etki yoktur.. Merkür Retro ise 27 eylülde başlıyor… aşk hayatınızda geçmişten gelenler olacaktır. 15 ekime kadar ise dikkat..



EYLÜL AYI YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Eğitim, kardeşler, kısa seyahatler gündeminize geliyor. 7 eylülle beraber eğitim, seyahat konusunda yeni bir sürece giriyorsunuz ama beklediğiniz kadar mükemmellik olmayabilir ve sorunlar çıkabilir. Medya, iletişim, önemli kararlar alınacak. 10 eylülle beraber aşk, flörtler, çocuklarla ilgili konularda daha derin sevgiyi deneyimleyebilirsiniz. 15 eylülle beraber aile hayatınızda mücadele, taşınma, aile içi tartışmalar yaşanabilir. Daha çok evinizle ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. 21 eylülle beraber dolunay sizin 3-9 aksınızını etkileyecek, uzak akrabalar, eğitim, uzun seyahatlerle ilgili sorunlar talihsizlikler yaşanabilir. Sağlık problemleri gündeme gelebilir dikkat. 27 eylülle beraber ise Merkür retrosu 15 ekime kadar 4. Evinizde olacak; ev alım satım, yenilik bu dönemde yapmanızı tavsiye etmiyorum. Sorunlar çıkacaktır.


EYLÜL AYI ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Para maddi kaynaklarla ilgili fırsatlar ummadığınız gelişmeler yaşayabilirsiniz ama borçlara dikkat kayıplar yaşayabilir. Kariyerde sıçramada yalanabilir. 7 eylülle beraber yeniayla; maddi kaynak . Ve ürettiklerinizle ilgili yeni kararlar alınabilir. 10 eylülde ise aile için kadınlar, sevgi ilişkilerinde derinleşme sağlanabilir. Ev ile ilgili değişikler de gündeminize gelebilir. Marsın 15 Eylül’le beraber 3. Evinize geçmesiyle, kardeşler, yakın çevreyle mücadele söz konusu olabilir. Çok eğitim alabilir ya da bol bol eğitim verebilirsiniz. İletişim , medya alanında yoğun geçecek bir süreç olacak. 21 eylül dolunayı ise sizi maddi kaynaklar ve borçlar finans alanında etkileyebilir. Beklenmedik sorunlar açığa çıkabilir. Ayrıca yakın çevre kardeşler, yakın akrabalarla ilgili de zorluklar açığa çıkabilir. 27 eylülle beraber ise Merkür retrosu 15 ekime kadar 3. Evinizde olacak; geçmişten gelen kişiler, ilişkiler, yakınlar tekrar ortaya çıkabilir bol bol iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca eğitime dikkat bu süreçte eğitim, kısa yolculuklarda sorunlar yaşayabilirsiniz.



EYLÜL AYI BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Fiziksel bedensel değişimler, koşuşturmalı bir şekilde eylül ayına giriyorsunuz ayrıca sağlığa ise dikkat. Aşk ve ilişkilerde ortaklıklarda ise hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 7 eylülde yeniayla beraber kendinizle ilgili değişiklikleri rahatlıkla yapmak için sistemli şekilde ilerleyebilirsiniz. 10 eylülle beraber; yakın çevre, iletişim kısa seyahatlerle ilgili konular aktifleşebilir. 15 eylülle beraber ise harcamalara dikkat. Lüxe para harcanabilir. 21 eylülle beraber dolunayda ise evlilik ilişkilerle ilgili sorunlar açığa çıkabilir , talihsizlikler yaşanabilir. Tamam diyebilirsiniz. 27 eylülle beraber ticarette 15 ekime kadar yeni sözleşmeler imzalamayın, yeni kararlar vermeyin sonrasında zorlanabilirsiniz.



EYLÜL AYI TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Sağlık konuları, psikolojinizle ilgili sorunlar bugünler yaşayabilirsiniz. Bol bol hastaneye gidip gelebilirsiniz. Yanlış teşhis koyulabilir dikkat ya da belirsiz kalabilir. 7 eylülle beraber ise sağlık, gizli düşmanlar psikolojik sorunlar, belirsizliklerle ilgili yeniliğe kapı aralayabilirsiniz. Özellikle de doğru bir ameliyat vb durumla bir hastalık vb durum varsa atlatılıp çözülme olasılığı yüksek. Ayrıca maddi olarak da fırsatlar gelebilir kazançlar artabilir. 10 Eylülle beraber Venüs’ün akrep burcuna geçişiyle maddi kaynaklarda bereket ve kazancınız artabilir, kadınlardan yardımlar gelebilir kabul edin… 15 eylülde mars teraziye geçiyor ve bol bol koşturabilirsiniz , sağlığınıza ise özen gösterin çünkü mars terazide düşüktür. Ekstra bu süreçte sağlığa kişisel bakıma dikkat. 21 Eylülde ki dolunayla beraber sağlık durumlarla ilgili konularda dikkat ayrıca bedensel sağlığınıza da özen gösterin .. Aşk ilişkiler çocuklarla ilgili de sorunlar açığa çıkabilir. 27 eylül 15 ekim arası Merkür retrosu ise sizin 1. Evinizde olacak ve hayatınızın her alanında kararlar almamanız daha iyi olacaktır. Geride kalmış konuları açığa çıkarmak konuşmak isteyebilirsiniz dikkat yanılabilirsiniz. Sözleşme kararlarınızı bu süreçte almayın



EYLÜL AYI AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Sosyalleştiğiniz, bol bol sosyal ortamlara girdiğiniz zamanlar, ama sağlığa dikkat. Ayrıca ilişkilerde aşk ilişkilerinde çocuklarla ilgili durumlarda hayal kırıklığı yaşama ihtimaliniz de yüksek. 7 eylüldeki yeniayla beraber sosyal çevrenizde değişiklik yapılabilir, sosyal gruplarla ilgili yenilikler içinde olabilirsiniz. Ayrıca ortak ve eşten gelecek yardımları ise kabul edin ani gelişen değişimler yaşanabilir. 10 eylülde Venüs 1. Evinize giriyor; daha çekici olduğunuz, derin aşk aradığınız zamanlar olabilir ayrıca fiziksel değişim için de uygun zamanlar olacak. Sağlığa ise dikkat edin. Mars ise 15 eylülle beraber 12. Evinize giriyor ve gizli düşmanlara dikkat, sağlığa da ekstra dikkat.. Bu dönemde spor yapmanız ve başlamanızdan ise verim alırsınız. 21 eylülde ise dolunayla beraber aşk-ilişkiler- çalışma hayatınızdaki kadınlarla ilgili talihsiz durumlar yaşanabilir. Hayal kırıklıları yaşanabilir. 27 eylülde ise Merkür Retro 12. Evinizde; karmik beklenmedik ilişkiler tekrar ortaya çıkabilir, bilinçaltınızdan dolayı rüyalar mesajcı olabilir. Bu dönemde yeni sözleşme anlaşma yapmayın dikkatli olun yanılabilirsiniz.



EYLÜL AYI YAY VE YÜKSELEN YAY

Kariyer hayatınızda değişikler olabilir, .ok koşturmalı .ok çalıştığınız bir süreçte olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda değişim kapıları ve yenilikler ise açık ve kararınız bence yeniliklere kucak açmak olmalı ayrıca işiniz yoksa bu süreçte yeni iş kapıları aniden karşınıza çıkabilir. 7 eylül yeniayıyla beraber kari Yerinizde yeni kararlar alacaksınız ve çok çalışmanın da karşılığını alabileceksiniz. 10 Eylül’le beraber Venüs 12. Evinize giriyor ve gizli kadın düşmanlara dikkat ayrıca gizli aşklar, karmik ilişkiler ise gündemde… 15 Eylülden itibaren mars teraziye geçiyor ve sosyal çevrenizde mücadele etmeniz gereken durumlar içinde kalabilirsiniz, bol bol sosyalleşebilirsiniz. 21 eylülle beraber dolunay ise kariyer ve hayatınızı etkileyebilir, ayrıca aşk ilişkilerinizle ilgili de ya devam ya tamam diyebilirsiniz hayal kırıklıkları talihsiz olaylar yaşanabilir. 27 eylülde ise sosyal çevrenizden eskiden kalmış kişilerle iletişim kurulabilir bu süreçte sosyal çevrenizden kişilerle anlaşma sözleşme yeni kararlar almayın derim. 15 ekime kadar dikkat.



EYLÜL AYI OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Uzak mesafeler, hukuk davaları, yabancılar, eğitim, öğretim görevlileriyle iletişim artabilir. Çok çalıştığınız bilginizi arttığınız zamanlar olabilir. Ayrıca yakın çevreye dikkat, sizi yanıltabilirler… 7 eylülle beraber ise uzak akrabalar, uzak mesafe seyahatler davalarla ilgili olumlu bir sürece geçebilirsiniz. Ani aşklar da kapınızda. Aniden başlayan ve yurtdışından gelen aşk fırsatlarını kaçırmayın derim. 10 Eylül’de Venüs’ün 11. Evinize geçmesiyle sosyal çevrenizden aşk sizi bulabilir, derin ve tutkulu bir ilişki yaşayabilirsiniz. 15 eylülde ise marsın 10. Evinize girmesiyle yine çok çalışacaksınız ve mücadele edeceksiniz. 21 eylül dolunayı ise maddi kaynaklara dikkat diyor. Borç bırakmayın derim… harcamalara ve kadınlara dikkat. Ayrıca trafik kazalarına da dikkat. Yakın çevre kardeşler, eğitimle ilgili talihsizlikler sizi bulabilir. Ve farkında olamadığınız gerçekler önünüze serilebilir. 27 Eylülde Merkür retrosuyla beraber kariyer hayatınızda eski konular önünüze gelebilir, iş hayatınızdaki kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte iş değişikliği yapmanızı tavsiye etmiyorum aksilikler çıkacaktır. 15 ekime kadar da dikkat.



EYLÜL AYI KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Harcamalar, maddi kaynaklar, borç ve yatırımlar gündeminizde ve bu konuda fazla harcama yapabilirsiniz ama 7 eylül yeniayı ile beraber güzel bir yatırım kararı alabilirsiniz. Yeni bir ev, toprak , arsa gibi… ama fazla harcamalara dikkat ve kandırılmalara da dikkat.. 10 eylülle berber ise; kariyer hayatınızda fırsatlar sizi bulabilir ayrıca kariyer hayatınızdan derin tutkulu aşk ilişkileri yaşayabilirsiniz. 15 eylülde ise uzak seyahatler yapabilirsiniz ya da bol bol eğitim alabilir, araştırabilirsiniz. Eğer bir davanız varsa bununla ilgili mücadele içinde olacaksınız. 21 eylülde ise dolunayla beraber bedensel olarak sağlığınıza çok dikkat edin, ayrıca maddi kaynaklarda da ortaya çıkabilecek talihsizlikler sorunlar, kandırılmalar ortaya çıkabilir. 27 eylül 15 ekimde ise Merkür retrosu sizin uzak akrabalar, uzak mesafeler alanınızı etkiliyor ve bu konularda iletişimler yanlış anlaşılabilir, davalar sonuçsuz kalabilir yeni bir anlaşma sözleşme bu süreçte imzalamayın..



EYLÜL AYI BALIK VE YÜKSELEN BALIK

İlişkilerde mücadele sorunlar yaşanabilir ve karşı taraf sizi yanıltabilir , Kendinizi de kandırabilirsiniz dikkatli olun. 7 eylül yeni ayı ile beraber; ortaklık, evlilikle ilgili yeni bir sürece girebilirsiniz, ortak biz yeni özleşme iletişim medya , yakın çevrenin desteğiyle de güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. 10 Eylülde ise borçlara harcamalara ve sağlığa ise dikkat. Çok harcama yapabilirsiniz, borca girebilirsiniz. Sizden para talep edenler olur. 21 Eylülle beraber dolunay etkisi sizi ilişki ve evlilik ayrıca sağlık olarak etkileyebilir. İlişkilerle ilgili kararlar alınabilir. Bazı sorunlar ve talihsizlikler yaşanabilir. 27 Eylül 15 Ekim Merkür retrosu ise maddi kaynaklarla ilgili yeni sözleşme anlaşma imzalamamanız gerektiğini gösteriyor, ticaret yapıyorsanız özellikle dikkat, lüx harcamalara da dikkat…




4.098 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page