top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

2021 KASIM AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Venüs’ün oğlak burcuna geçmesiyle beraber kariyer hayatından kadınlardan yardım görebilirsiniz yada kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa kariyer hayatınızdan biriyle tanışabilirsiniz. 5 Kasım yeniayı ile birlikte borçlar, kredi , sigortada ortaya bir anda borçlar çıkabilir, finans konusunda dikkat etmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz özellikle de 2022 ve 2023 senelerinde. 5 kasım yeniayında ise sosyal çevrenizden gelen engeller söz konusu olabilir yada hayatınızda otorite kavramından engeller, bitişler yaşatabilir. Maddi kaynaklar, para ve borçlara çok dikkat edin. 19 KasımAy tutulması ( Medusa’nın gözyaşları) Maddi kaynaklar, borçlar, ani çıkan harcamalar sonucunda zorlanacağınız bir sürece girebilirsiniz. Harcamalar, sağlık ve psikolojiniz bu süreçte gündeminizde olacak ve bazı konularda bitişleri de getirecek. 20 Kasımdan sonra ise yurtdışı bağlantılarınız, eğitim, seyahatler gündeminize gelebilir. Daha olumlu güzel bir döneme geçebileceksiniz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Değişimle farkındalık kazanan boğa burçları. 5 kasımla beraber konu sizin için evlilik, ilişki ve ortaklıklar. Yeni adımlar atacaksınız ama olanlar bir anda gerçekleşebilir. İş hayatınızdan kaynaklanan engeller ani sorunlara ve bitişlere yol açabilir. Venüsün oğlak burcuna geçmesiyle yurtdışı bağlantılı kadınlardan gelecek yardımlar olabilir, ayrıca kariyerinizle ilgili yurtdışı gezileri de gerçekleştirebilirsiniz. Kasım ayı sizin için ilişki ve evlilik ya da ortaklık konuları üzerinde gerçekleşecek değişimler yaşatacaktır. 19 Kasım Ay tutulması ( Medusa’nın gözyaşları) İlişki, evlilik, ortaklık konularında aniden ortaya çıkan bitişler ya da yeniden yapılanmalar, yeni kararlar almanıza sebep olacak durumlar içinde kalabilirsiniz. Eğer evliyseniz aniden boşanma kararı bile alabilirsiniz ve bu kararı muhtemelen siz alacaksınız. Yada evli değilseniz de aniden bir evlilikte gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal çevreniz ise eilişkilerdeki depremsel ani olayların büyümesini, olayları abartmalarına sebep olabilir. 20 kasımdan itibaren ise harcamalarınız artabilir ama bir taraftan da destek de görebilirsiniz, maddi kaynaklarda borçlarda iyileşme olurken bir taraftan da güneşin 8. Evinizde olmasıyla harcamalar , vergi, sigorta ödemeleri gerçekleşebilir. Ayrıca sağlığınıza çok ama çok dikkat etmelisiniz.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

5 Kasım tarihinden itibaren çalışma hayatınız, sağlık, hastaneler, yanınızda çalışanlar varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminize gelecektir. İş hayatınızdaki otorite figürleri ise çalışma hayatınızda, gündelik koşuşturmanızda sorunlar engeller gerçekleştirebilir, hastalıklara, sağlığınıza, psikolojinize ise çok ama çok dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Venüsün oğlak burcuna geçmesiyle de borçlarınızı öderken kolaylaştıran şanslar ve fırsatlar sizi bulabilir yine de dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. . 19 Kasım Ay tutulması ( Medusa’nın gözyaşları); Sağlık, hastaneler, kamu kurumları, yanınızda çalışanlar ve sağlığınızla ilgili sorunlar çıkarabilir. Aniden ortaya çıkan rahatsızlıklar ortasında kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki kişilerde değişim de gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızdaki kişiler ise aslında sizi korurken olayların abartılarak büyümesine ve ahlaksızca tutum içinde kalarak durumların büyümesine sebep olabilir. 20 Kasım tarihinden sonra ise ; ilişki, evlilik, ortaklıkla ilgili konularda hareketlenme yaşanabilir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sizlerin kasım ayı ana teması aşk, flört, hobiler ya da çocuklarınız olacaktır. 5 Kasım yeniayı ile birlikte aşk, flörtlerde ani bitişler , bitişlerin peşi sıra başlangıçlar da gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizin de ise sürekli bir değişim söz konusu olabilir ve sosyal çevre kaynaklı bazı sorunlar ilişkilerinize yansıyabilir. Ayrıca maddi kaynak sorunları da, borçlar, ödemelerle ilgili zorlu bir süreçte olabilirsiniz ya da ameliyat gerektiren sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bu olumsuz durumlarda ilişkilerinizde zorlanmalara engellere sebep olabilir. Venüs’ün oğlak burcunda olması; aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşatabilir. Bu süreçte ilişkilerde, evliliğinizde nefes alırsınız. 19 Kasım Ay tutulması ( Medusa’nın gözyaşları); Sağlık, psikolojinizi etkiliyor ve çalışma hayatınızdaki kişilerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ayrıca uzak seyahatler, öğretim görevlileri, uzak akrabalar, yabancılarla ilgili konularda gündeminizi bu süreçte meşgul edebilir. 20 Kasımdan sonra; çalışma hayatınızda hareketlenme olabilir.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

5 kasımda Venüs’ün oğlak burcuna geçmesiyle çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlar, sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler gündeminize gelebilir. Ayrıca Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle beraber marsında akrep burcunda olmasıyla aile içi iletişim sorunları, aile içi tartışmalar gündeminize gelebilir. 5 Kasım yeniayıyla beraber; aile-ev değişikliği ya da işle ilgili sorunlar ve bunların ilişkilerinize, evliliğinize yansıması söz konusu olabilir. Doğum haritaların 10-15 derecede aslan burcu olanlar yada yükseleni bu derecelerde olanlar ise sağlıklarına da özellikle dikkat etsinler. 19 Kasım Ay tutulması ( Medusa’nın gözyaşları); Aşk, ilişki flörtler, çocuklar ve sosyal çevrenizle ilgili yeni gelişmelere hazır olun. Bir ilişkiniz varsa bu süreçte sınanacak ve bitme noktasına gelebilir. Eğer ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki karşınıza çıkabilir ama nasıl bir karşılaşma, sancılı ve depremsel sizi zorlayan durumlar içinde kalabilirsiniz. 20 Kasımtarihinden sonra ise yine aşk ilişkiler konusunda daha hareketli bir sürece gireceksiniz.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

5 Kasımda Venüs’ün oğlak burcuna geçmesiyle aşk ve flörtlerde kararlılık, sağlamlık ve aşk fırsatları karşınıza çıkacaktır. Ayrıca çocuklarınız varsa onlarla ilgili iyi gelişmeler yaşatabilir. 5 Kasım Yeniayı ise sizin kardeşler, yakın akrabalar, yakın çevre, eğitim alanında yeni açılımlara sebep olacaktır ama ani gelişen sorunlar gerçekleşebilir. Özellikle trafikte çok dikkatli olmalısınız. Davanız varsa bunlarla ilgili sonuçlanmalar sizi zorlayabilir. Sağlığınız, çalışma hayatınızdan ise iletişimde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Otorite kavramıyla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza ise ekstra özen göstermelisiniz. 6Kasım da Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle beraber ise yine yakın çevrenizde, kardeşlerle ilgili iletişim ön plana çıkıyor. Sizin kasım ayı ana temanız eğitim, kardeşler ve iletişim. . 19 Kasım Ay tutulması ( Medusa’nın gözyaşları); ev aile, kariyer konularında değişimlere sebep olabilir. Bu ise gündelik hayatınızı, sağlığınızı, çalışma hayatınızda problemlere sebep olabilir. Sakin kalın, olanlar başak burcunun olaylardan rahatlıkla çıkmasını da sağlayacak ama çaba göstermeniz gereken durumlar içinde kalabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. 20 kasımdan itibaren ise Güneşin yay burcuna geçmesiyle beraber ailenizle ilgilenmeye başlıyorsunuz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Kasım ayında ana tema konunuz maddi kaynaklar, harcamalar, borçlar ve vergiler olacaktır. 5 Kasımtarihinde Venüs’ün oğlak burcuna geçmesiyle; aile içi huzurunuzun arttığı, belki evde dekorasyonla ilgilendiğiniz , evinizi güzelleştirdiğiniz bir sürece gireceksiniz. 5 Kasım Yeniayı ise; harcamalarınıza, borçlarınıza dikkat etmeniz gerektiğine işaret ediyor. Özellikle de tatil, eğlence, çocuk ya da flörtle ilgili harcamalar sizi zorlayabilir. 6 Kasımda Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle maddi kaynaklarda bol bol iletişim ağını kullandığınız bir sürece giriyorsunuz. . 19 Kasım Ay tutulması ( Medusa’nın gözyaşları); iletişim, eğitim, kardeşler, yakın öere ve akrabalarınız, uzak akrabalar, seyahatler konularını gündeminize getirebilir. Bu süreçte aşk ve çocuklarla ilgili durumlarda sizi yorabilir. Bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. 20 Kasımdan itibaren ise yay burcu enerjisi yakın çevrenizle ilgilenmenizi sağlayabilir. Kardeşleriniz, kısa mesafe seyahatleriniz artabilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Kasım ayında genel konularınız ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve bedensel sağlığınız olacak. 5 Kasımda Venüs’ün oğlak burcundaki seyahatinde; maddi kaynaklar, kardeşler, yakın çevre, iletişimde yumuşama ve fırsatların da sizi bulmasına sebep olacak. 5 Kasım Yeniayı ise; ailenizi, evliliğinizi, ben-sen dengesini değiştirecek. Aile içi sorumluluklarınızın artması, ev değişikliği yapacaksanız eğer bunlarla ilgili engeller karşınıza çıkabilir. Eşle ilgili sorunlar hatta boşanma boyutuna gelen sorunlar gün yüzüne çıkabilir. . 19 Kasım Ay tutulması ( Medusa’nın gözyaşları); evlilik, ilişkiler, sağlığınızla ilgili sonlanmalar, yeni başlangıçlar yaşatabilir ama özellikle evinizde 2021 yılından beri yakaladığınız huzuru kaçırabilen durumlar yaşatabilir. Evliliğinizle sınanıyorsunuz. Maddiyata dayalı bir evlilik söz konusuyla ipler kopabilir. 20 Kasımda ise ; maddi kaynaklarda ilgili düzenleme, iletişim ya da ticaretle maddi kaynaklarda artış söz konusu olabilir.


YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Kasım ayı ana temanız sağlığını, psikolojiniz olabilir. Gizli düşmanlar, hastanelerle ilgili süreçler yaşayabilirsiniz. Daha çok içe çekildiğiniz bir dönem yaşayabilirsiniz. 5 Kasımda Venüs’ün oğlak burcunda olması; maddi kaynaklarda fırsatlar sunacaktır. Eğer borçlarınız varsa ödeme kolaylıkları, kadınlardan gelecek yardımlar gerçekleşebilir. 5 Kasım Yeniayı ile birlikte ise; psikolojinize, sağlığınıza, çalışma hayatınızla ilgili beklenmedik durumlar sizi zorlayabilir. Evcil hayvanınız varsa onunla ilgili sorunlar yaşanabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor çünkü Satürn ikinci evinizde ve bu maddi kaynaklar çok çalışsanız da paranın gelmemesine sebep olabilir. Sağlık sorunlarından dolayı harcama da yapabilirsiniz. . 19 Kasım Ay tutulması ( Medusa’nın gözyaşları);Sağlık, gizli düşmanlar, hastaneler, gündelik hayat konularında sorunlar açığa çıkabilir. Özellikle boyun bölgesi rahatsızlıkları, tiroit, boyun yaralanmaları yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza çok ama çok dikkat etmelisiniz, Ayrıca çalışma hayatınızdaki kadınlarla ilgili iletişimdeki ahlaksız tutumlar ortaya çıkabilir. 20 Kasımdan itibaren yay burcu enerjisiyle ise kendinizi iyi hissetmenizi, doğru ifade etmenize, sağlığınızı güçlendirmeye sebep olacaktır. Bu süreçte sizin en çok dikkat etmeniz gereken konu sağlık, psikolojiniz ve gizli düşmanlarınız.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Kasım ayı boyunca hayatınızdaki ana tema ; arkadaşlar sosyal çevreniz, arkadaşlarınız olacaktır. 5 Kasım da Venüs’ün oğlak burcuna geçmesiyle çekiciliğiniz artabilir, karşınıza hayatınızın her alanında ufak fırsatlar çıkacaktır. 5 Kasım yeniayı ile birlikte; ilişkiniz varsa bitebilir. Eğer hayatınızda kimse yoksa aniden aşık da olabilirsiniz. Yani sizde konular aşk, flörtler ve arkadaşlar. . 19 Kasım Ay tutulması ( Medusa’nın gözyaşları); Siz hem aşk, hem de sağlık alanından etki altında kalabilirsiniz. Çocuklarınız, flörtlerle ilgili bazı durumlar maddi kaynaklarda fazla harcama yapmanıza para kaybına sebep olabilir. Çocuklarınızın sağlığına bu süreçte dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. 20 Kasımdan itibaren ise; maneviyata yönelebilirsiniz, daha içe çekilmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca hastane ve sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir.


KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Kovalar saklı süreçler dönemindesiniz. Yani sorumluluk alma, otorite olma, kişiliğinizin daha da olgunlaşmasınız sağlayan olaylar içinde kalabilirsiniz. Kasım ayında ise ana konunuz; iş hayatınız ve aileniz. 5 Kasımda Venüs’ün oğlak burcunda olmasıyla; içsel olarak şifalanabilirsiniz , hastalıklarla uğraşıyorsanız iyileşme süreci hızlanabilir. Meditasyon, dua için güzel bir dönem mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca gizli aşklar, platonik aşk konuları, karmik ilişkiler yaşanabilir. 5 Kasım Yeniayı ile birlikte eğitim, iletişim, yakın-uzak akrabalar, kısa-uzak seyahatlerle ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Siz ise bazı sorunlar içinde kalabilir ve sorumluluklarınız bu süreçte artabilir. Ayrıca ev değişikliği, kariyer hayatınızdan kaynaklı bazı krizsel durumlar taşınmanıza da sebep olabilir. 19 Kasım Ay tutulması ( Medusa’nın gözyaşları); Ev hayatınızla ilgili yeni gelişmeler gündeminize gelebilir. Aile içinde boyun rahatsızlığı yaşayan kadınlar olabilir. Ayrıca kariyer ve iş hayatınızda ise yeni bir sürece giriyorsunuz. Sadece bu süreçte olayları büyütmemeli, abartmamalısınız. Sağlığınızı olumsuz etkileyen sorunlar yaşanabilir. 20 Kasım da yay enerjisi ise sosyal çevrenizle de ilgilenmenize, arkadaşlarınızla vakit geçirmenize ve güzel gelişmelerinde olduğu bir süreç getirecektir.


BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Kasım ayı ana temanız; maddi kaynaklar, harcamalar, borçlar, vergiler, iletişim ve kardeşlerle ilgili olabilir. 5 Kasımda Venüs’ün oğlak burcuna geçmesi; sosyal çevrenizden aşk fırsatları getirebilir. Ayrıca sosyal çevrenizde güzel zaman geçirebilir, kadınlardan gelen ufak fırsatlarınız olabilir. 5 Kasım Yeniayı ise borçlar, eşin ya da ortağın parası, finans, maddi kaynaklarda harcamaların artmasına, borçlarla ilgili sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Özellikle de gizli düşmanlar, bilinçaltınızın zorlamasıyla bazı sorunlar yaşanabilir ve psikolojinize yansıyabilir. Satürn 12. Evinizde olduğu için; daha yalnızlığı tercih ettiğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Bu dönemde bilinçaltınızı toparlama, yeniden düzenleme, korkularınızı aşmak için güzel zamanlardır. Çünkü ortada bir şey yokken bilinçaltı travmalarınızdan dolayı bazı korkulara kapılabilirsiniz. . 19 Kasım Ay tutulması ( Medusa’nın gözyaşları); İletişim, kardeşler, yakın çevrede değişimler söz konusu ama bu değişimler sizin için güzel gelişmelerle sonuçlanacak. Ani gelişen para harcamalarına dikkat. 20 Kasımda ise iş hayatınız ve uzak seyahatler, uzak akrabalar, eğitimle ilgili konular hareketlenebilir.


ASTROLOG DİLARA YILDIZHAN
3.144 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page