top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

26 MAYIS AY TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLİYOR

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Siz tutulmadan pozitif anlamda etki alıyorsunuz. Uzak mesafe seyahat, eğitim, yurtdışı konuları, uzak akrabalar, eşin ailesiyle ilgili gelişmeler ve belirsizliklerin sonlanması, kararların alınması söz konusu olacak. Sakin kalmalı, düşünüp sonra kendinizi ifade etmeniz gerekiyor olacak. Mars plüto karşıtlığından dolayı kariyer-aile hayatında ise dikkat etmeniz gerekiyor, manipülasyonla ve baskıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi savunmakta zorlanabilirsiniz, ayrıca aile içinde sakinlik çok önemli. Ev değişikliği de yapabilirsiniz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Maddi kaynaklar, kredi, borçlar, miras, yatırımlarla ilgili kararlar alacaksınız. Ayrıca ameliyat vb durumlarda da dikkat etmeniz gerekiyor. Maddi kaynak harcamalar, borçlar ve sigortada bazı zorlanmalar da gündeminize gelebilir dikkat etmeniz gerekiyor. Arkadaş çevrenizden gelecek şanslarınızı ise mutlaka değerlendirin ama ölçülü olmanız en önemli unsur. Dolandırılmalara, kandırılmalara dikkat.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

İkili ilişkiler, ortaklık ve evlilikle ilgili kararlar artık belirsizliklerin sonlanması söz konusu. Dürtüsel olarak kontrolsüz söylemlere ve ilişkilerde kontrolsüz davranışlara açıksınız dikkat etmeniz gerekiyor. İş hayatınızdan ise gelebilecek şans ve fırsatları kaçırmayın. Maddi konularda ve kredi borçlarda denge önemli. Harcamalara dikkat.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sağlık, nerden geldiği belli olmayan ağrılar, bilinçaltınızla ilgili çözülmeler, günlük rutin işler, çalışma hayatınızla ilgili belirsizliklerin sonlandığı bir zaman dilimine giriyorsunuz. İkili ilişkilerde ve açık düşmanlardan gelecek manipülasyonlara ise dikkat edin. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Maddi kaynaklara ise ani harcamalara dikkat.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Aşk, flört, çocuklar, finansla ilgili ve belirsizliklerin sonlanması ve artık karar verme zamanı. Sosyal çevreniz bu süreçte oldukça yoğun olacak. Maddi kaynaklarla ilgili, kredi, sigorta, ortak maddi kaynaklarla ilgili de şanslı olduğunuz bir süreç olacak. Gizli düşmanlarınıza ise dikkat edin. Kariyerinizde ya da kadersel olarak da ani beklenmedik değişimler gerçekleşebilir.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Aile hayatınız, ev alıp-satma, ev değişikliği ya da ev düzeninde yenilikler yapabilirsiniz. Kariyer ve evinizi etkileyen ve artık karar verilen bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Değişikliklere kucak açın. İkili ilişkilerde, evlilik, ortaklıktan yana ise şanslarınızı kaçırmayın. Borçlara, sigortaya ise dikkat ve bu konularda çözülmeler yaşayabilirsiniz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Yakın mesafe yolculuklar, kısa seyahatler, kardeşler, yakın akraba ve yakın çevre, eğitim, medya ile ilgili belirsizliklerin sonlanması. Bu konularda kadersel dönüşümler ve kararlar. Kariyer hayatınızda ise koşuşturmalı bir dönemde olabilirsiniz kendinizi savunurken dikkatli olun. İkili ilişkilerden yana ise şifalanma geliyor.


AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Maddi kaynaklar, harcamalara dikkat. Bu konularla ilgili krizsel durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişki ve ortaklarla ilgili bazı değişimler de söz konusu olabilir ve yeni kararlar alınacaktır. Ev ve aile hayatınızda ise korunma altında ve fırsatlarınız da var bu konularda.


YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Ben-sen kavramı, ilişkiler ve fiziksel sağlığınız gündeminizde. Sağlığınıza dikkat edin. Yeni kararlar alacaksınız ve yeni bir döneme gireceksiniz. Evlilik kararı ya da ayrılık kararı alınabilir. Aile hayatınız ve yakın çevrenizden ise koruma altındasınız ve bu alandan gelecek fırsatları mutlaka değerlendirin. Sağlığınıza da dikkat.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Bilinçaltı, gizli düşmanlar, psikolojiniz, rüyalarınızda dengesizlikler gerçekleşebilir. Bu dönemde gündelik hayatınızı da etkileyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza ve bilinçaltınıza dikkat edin. Sakin ve huzurlu kalmaya çalışın. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda hareketlenme olacaktır ama bu konulardaki engeller genelde maddi konular olabilir, harcamalara dikkat edin. İkili ilişki, evlilik, ortaklık ilişkisinde ise karşı tarafı manipüle edebilir ya da üzerinde baskı kurabilirsiniz , dengeli olmanızda fayda var.


KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Sevgili kovalar siz bu dönemde olgunlaşma, büyüme, sorumluluk alma ve kitleleri aslında yönetme ve kimliğinizi geliştirip değiştirdiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sosyal çevreniz, arkadaşlar, göç, dernek, gruplar, şanslar açısından karşınıza yeni bir dönem açılıyor ve kararlar alacaksınız. Çevrenizdeki kadınlarla ilgili olaylar döngüsüne çekilebilirsiniz. Sağlığınıza bu süreçte dikkat etmeniz gerekiyor. Maddi kaynakları ise değerlendirmede fırsatlarınızı kaçırmayın.


BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Kariyer ve iş hayatınızda yeni bir dönem , iş değişikliği yapabilir, hayatınızda kadersel ev ve işinizi etkileyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aile içinden pek çok kişi de olaya dahil olacaktır. Flörtlere ise dikkat edin, biraz çatışmalar yaşanabilir. Bedensel sağlık olarak ise korunduğunuz, güzelleştiğiniz, bilinçaltınızın temizlendiği ve yenilendiği bir dönemdesiniz. Yakın çevrenizde ise hızlı değişimler yenilenmeler yaşayabilirsiniz.



1.391 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page