top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

28 MART 2021 TERAZİ BURCU DOLUNAYI



KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU

Sizin evlilik, ortaklıklar, ilişkilerle ilgili konular gündeme gelecek ve aranızdaki adaletsizlikler ya da bencilce sorunlar gün yüzüne çıkacak. Kendinizi yaralı, yorulmuş ve sevgi konusunda yaralanmış hissedebilirsiniz. Seyahatler, yakın çevreniz, eğitim ve bilgi alışverişi ise size iyi gelecek.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU

Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor, sağlıkla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Ayrıca gizli düşmanlarla ilgili gerçekler de gün yüzüne çıkacak ve bilinçaltınızı ruhunuzu yaralayabilecek bazı sorunlar açığa çıksa da ilerisi ve geleceğiniz için çok daha hayırlı olan olacak. Maddi kaynaklarla ilgili ise gelişmeler olacak. ;Alınan kararlar maddi kaynaklarınızı kullanmakta ve geliştirmekte size fayda sağlayacak.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU

Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, topluluklar ve aşk hayatınızda yeni gelişmeler , belirsizliklerin sona ermesi gerçekleşecek. Ya tamam ya devam diyebileceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Kardersel olarak ciddi adımlar attığınız bir döneme geçiyorsunuz.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU

İş hayatınız kariyeriniz ve aile ev hayatınızla ilgili değişim zamanı geliyor. Kariyerde adaletsizlikler, ya da kadınlardan alınan yaralardan dolayı sesinizi çıkartacaksınız ve sonunda da doğru kararı verebileceksiniz. Çalışmıyorsanız da yeni bir kadersel zamana geçiş söz konusu olabilir. Belki taşınabilir yeni bir eve yerleşebilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU

Uzak mesafeler, yabancılar, adalet, hukuk davalarınız, uzak akrabalarla ilgili konular gündeme gelecek. Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili de konularla yüzleşeceksiniz. Ayrıca aşk, varsa çocuklarınız ve sosyal çevrenizi etkileyecek kararlar almanıza sebep olacak konularla karşılaşacaksınız.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU

Borçlar, krediler, yatırımlar, ortaklık finans konuları ile ilgili sizin kendi gelirinizi etkileyen ve artık hakkınızı isteyeceğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Mirasla ilgili de konular gündeme gelebilir. Aldığını kararlar ise aile, ev ve kariyer hayatınızı etkilecek ama kardersel olarak tıkanma olmayacak.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU

İlişkiler, evlilikler, ortaklıklar ve açık düşmanlarınızla ilgili acı gerçeklerle yüzleşme, bazı konularda fazla iyicil yaklaştığınız için adaletsizlik ve haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz konular masaya yatırılacak. Karşınızdaki kişi bencilce isteklerde bulunabilir, baskın çıkabilir ama ortaya çıkan sonuçlarda yakın çevre, kardeşlerden ise destek göreceksiniz.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimine giriyorsunuz, artık bilinçaltınızla ilgili psikolojik sorunlar ya da gizli düşmanlarla ilgili gerçekler ortaya çıkacak. Ya sağlık ya da yanınızda çalışanlarla ilgili konular kararlar alınacak. Maddi kazançlarla ilgili de olumlu gelişmeler olacak.


YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU

Aşk, çocuklar, hobiler, ek iş gibi konularda artık adalet isteyeceksiniz. Ama verdiğiniz kararlar bu ve gelecek birkaç sene içinde evlilik kararı almanıza da sebep olacak. Aşk anlamında yara almış olabilirsiniz ama yeni bir kapı ve kadersel olarak tanışmalar gerçekleşecek.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU

Aile ve kariyer hayatınızda değişimler, kararlar, ya tamam ya devam diyeceksiniz. Verdiğiniz kararlar ise sizi çalışma hayatınıza yeni bir döneme sürükleyecek. Aile içinde bazı sorunlar olabilir ya da bazı yaralarınız, köklerden gelen sorunlar gün yüzüne çıksa da kadersel olarak şifalanacaksınız.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU

Kardeşler, yakın çevre ve iletişimde sizi yarayan durumlar ortaya çıkabilir. Ya da iletişimde sorunlar yaşanabilir. Eğitim hak adalet, dava gibi konularda sorunlar belirginleşebilir ama çocuklar, hobiler, sosyal çevrenizle ilgili de olumlu güzel gelişmeler de sizi bekliyor olacak.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU

Maddi konularda bazı sorunlar, durumların istediğiniz gibi gitmediğiyle yüzleşme ve buna göre yeni bir finans planlamasına geçebilirsiniz. Kariyeriniz ve ailenizi etkileyecek kararlar alacaksınız. Ayrıca eşinizin ya d ortağınızdan da maddi olarak destek görebilirsiniz.



ASTROLOG DİLARA YILDIZHAN

1.965 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page