top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

29 DERECEDEKİ GEZEGENLER




“29 DERECE” Her burcun 29 derecesi dönüştürücü enerjiye sahiptir ve biz buna ANARETİC DERECELER deriz. Çıkış derecesidir, 29 derecede gezegeniniz varsa; o gezegen ve burçta krizli dönüşümler yaşatır. Bulunduğu burç ve gezegen kombinasyonuna göre; o özellikleri tastamam ve hemen göstermek ister. İçindeki burcu tamamlayarak diğer burca geçiştir. 💠 Haritaya büyük güç verir ama ağır yükleri taşımak zordur, krizlidir.

Güneş 29 derecedeyse: Kişi bütün benlik ve kişiliğini hemen ve tastaman göstermek isteyecektir. kişiliğine ait tüm özellikleri kısa zamanda gösterecektir.


Ay 29 derecedeyse: Kişi duygularını anında ve hemen gösterecektir. ayrıca duygusal ihtiyaçlarının da hemen ve hepsinin giderilmesini isteyecektir.


Merkür 29 derecedeyse: Kişi anında herşeyi ifade etmek isteyecektir. Zihninde geçen fikirleri ya yazmak ister ya da hemen herşeyi söylemek ister.


Venüs 29 dereceyse: Sevgi ve parayla ilgili her türlü şeyi hemen isteyecektir. Sevgi stratejisini hemen gösterecektir.


Mars 29 derecedeyse: Kişi eylemlerini, kendini savunmasını ya da mücadelesini anında hemen gösterecektir. Ya çok mücadeleci olur kişi ya da pasif olur. Hareketlerinde hız ve acelecilik vardır.


Jüpiter 29 dereceyse: Kişi ahlak ve etik değerleri çok iyi bilir ve uygular. Bu bilgiye farkında olmadan sahiptir.


Satürn 29 derecedeyse: Kişi hayatınsa sınavlar yaşar ve bu sınavlar kişi zorlayan ve dönüştüren sınavlardır. Ayrıca kişinin yargı ve sorumluluk bilinci gelişmiştir.


💁🏻‍♀️29 derecede gezegeniniz var mı öğrenmek için

549 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page