top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

5 TEMMUZ 2020 AY TUTULMASI SONUN BAŞLANGICI

Merhaba güzel insanlar;

Ve yine bir ay tutulmasıyla karşı karşıyayız hem de bu defa sirius-vega hattı üzerinde. 5 Temmuz sabahı İstanbul saatiyle 07:44’te 13 drc oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Güney ay düğümü yönünde olacak olan bu tutulma; bize her ay tutulmasında olduğu gibi bitişler yaşatacak ama bu defa aile ve iş teması ön planda ve bu konularda olan son tutulmayı yaşayacağız.


Özellikle oğlak ve yengeç burçları geçtiğimiz 1,5-2 senede çok yoruldular, sınandılar, üzerlerine büyük sorumluluklar yüklendi, olgunlaştılar, dönüştüler ve büyüdüler. Ama artık sizin için son zorlayıcı tutulma gerçekleşiyor. Artık üzerinizde dönen kara bulutlar dağılmaya başlayacak. Bundan ancak 18 sene sonra yine benzer konular önünüze gelecek bundan dolayı aldığınız dersleri unutmadan yeni döneme başlamanızı öneriyorum.


Sirius üzerinde olacak olan bu tutulma; sirius b enerjisi üzerinde olacak maalesef. Sirius a enerjisi oldukça güzel bir dönemi önümüze getirirken dolunay enerjisinde sirius b çalışır. Bundan dolayı geçtiğimiz dönem de kuralları uymayan ”vega” yani işinde çok ön plana çıkan ama bununla övünen ve insanlara özellikle zulmedenlerin yavaş yavaş düşüşlerini izleyeceğiz. Her şeyin bedeli bir gün ödenir karma yasası her dk işler. Zaman akar geçer ve vakti geldiğinde gerçekler, tüm kötülükler karanlık ortaya çıkar. Evet karanlık ortaya çıkacak, aslında çok ama çok belirginleşecek zaten haberlerde duyduğumuz dünyaca ünlü insanların yaptığı ahlaksızlıklar da boş yere önümüze serilmiyor. Her yıkılış öncesi son bir pik yapar güç sahipleri çünkü korkudan akıllarını kaybederler ve sonra ise yıkılış sürecine girerler.AYRICA PARANORMAL AKTİVİTENİN DE ARTTIĞI ZAMANLAR!


Yükselen ise aslan burcu, yani yönetici ve idareciler, ego sınavına tabi tutuldular ve ego sınavını geçemeyenler maalesef egoları onların sonunu getirebilir. Aslan burcunun sınavı kibir, hırs ve egodur. Özellikle idareci ve güçlü insanlar bu günler sizin karalık yüzlerinin ortaya çıkma zamanı. Dikkatli olmanızı öneriyorum.


Sağlık sektöründe çalışanlar, kamu çalışanları, hayvanlar vb durumlarla ilgili konular önümüze gelecektir. Aslında pandeminin artacağına işaret biraz bu olanlar çünkü sirius b karanlık kötücül enerjiyi yönetir. Bundan dolayı da hastane, hapishaneler,sağlıkla ilgili yaşanan sıkıntılardan dolayı hastanelere kapanma süreci vb durumlar yani yine önümüzde gelebilir. Pandemi ve hastalıklara karşı dikkatli olmalıyız. Ayrıca yargıyla ilgili yanlış alınan kararlar gerçekleşebilir. Ve yanınızda çalışanlara iyi davranmalı onlarla çıkacak problemleri bu süreçte gündeme getirip karar almamanız hayrınıza olur.


Merkür Retro ve güneşle beraber demekki; ağzımızdan çıkanlar çok ama çok önemli. Bedeli anında ödetiyor gözyüzü. Yardım yok, bekletmiyor ve acımıyor. Satürn plüto Jüpiter beraber ve oğlakta. İlahi yardım eli yani Jüpiter bu defa yardım etmiyor; satürnden de fazla sınıyor ve sizi Satürn ve plütonun ellerine bırakıyor.


Son olarak ise şiron ve mars karesi; hareket ettiğimiz yaptığımız hataları acıyla sınanmayla kazalarla ödeyebiliriz. Lütfen dikkatli olun. Çünkü mars nedir bizim elimiz kolumuz ve hareket ettiğimiz herşeyimizdir. Yaptıklarımızın geri dönüşü olmaz. Bilmediğimiz bu kadar çok şey varken lütfen kararlarınızı adımlarınıza söylediklerinize dikkat edin.


Ay tutulması çok güçlü. 10 kere düşünüp bir kere konuşun.özellikle 15 gün sakin kalın. Önümüzdeki 5 ay boyunca etkisi parça parça gelecektir.


DİLARA YILDIZHAN

165 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page