top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

8 NİSAN TERAZİ BURCUNDA DOLUNAY


Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay İstanbul saatiyle saat 05:43 te gerçekleşecektir. Yükselen burç 24 derece balık, 1-7 kaspında yani “ben-sen” konularını önümüze serecektir. Ayrıca dolunayın üzerinde olan kıstırılmış etki dolunayın kısıtlayıcı gergin enerjisinin gölge yanlarını daha belirgin şekilde ortaya çıkarabilecektir.


Dolunayın genel etkisini yazarsak eğer; gökyüzünün nasıl da bir planla ilerlediğini de görmüş oluruz. Yaşadığımız korona sürecinden dolayı evlerimize kapandık ve artık evlerimizde hayatımızı yaşamaya başladık, aynı evi paylaştığımız insanlar artık hayatımızdaki tek şey olmaya başladı. Kendimize ait dışarda olan hayatımız kısıtlandı. Belki bazılarımı bu durumla mutlu olurken, bazılarımız ise bazı durumları sorgulamaya başladı. İşte terazi dolunayı bize ikili ilişkilerimizi, evlilikleri, ortaklıkları , sözleşme yaptığımız insanlarla olan duygusal ilişkimizi gündemimize getirecek.


Sosyalleşmediğimiz, toplumlar içine giremediğimiz ve sosyal çevremiz diye bir kavram şimdilik yıkıcı ve dönüştürücü şekilde engelleniyor. Bu engellenme ve dönüştürücü güç ise duygularımız üzerinde çok fazla baskı ve gerginlik, hatta duygusal takıntılar oluşturuyorsa da şimdi bu konular çok daha belirgin şekilde gün yüzüne çıkacak. Önümüzdeki 15 gün artık tahammülümüzün zorlandığını hissettiğimiz, duygularımız üzerinde büyük bir baskı hissedeceğimizi hatta bu durumu takıntıya dönüştürebileceğimizi ve abartılı olarak büyütebileceğimizi gösteriyor.

İkili ilişkilerle ilgili ise ani beklenmedik duygusal olarak bizi yorabilecek aldanma, aldatılma, skandallar gün yüzüne çıkabilir. Ayrıca ilişkilerle ilgili bazı bitişler olabilirken diğer bir tarafta bazı ilişkiler daha kalıcı ve güçlü gelebilir.


Venüs yani sevgi , aşk, güzellik gezegeninin açılarının iyi olması, ama ikizlerde olması ve yönetici gezegeninin merkürün balıkta olması ve balığın da yönetici gezegeninin Neptün olması ; burdan bize diyor ki aslında aklımız, zihnimiz gayet puslu ve durumları çarptırabilir ve ama ilişkilerde ise mantık arayışında olacağımızı gösteriyor bundan dolayı da eğer olumsuz yani dengesiz(ben-sen dengesiyle ilgili durumlar) bir ilişki varsa buradaki sevgiyi mantıkla tartmaya çalışacağız, ve bu konuda da gayet kalıcı adımlar atacağız ve harekete de geçeceğimizi gösteriyor gökyüzü.

Dünyada oluşan bu toplumsal dönüşüm yani aslında biz olmayı öğrenmeye itiyor. Hem mikro-hem makroda çalıştırılıyor. sistem mikrodan da müdahale ediyor yani diyor ki siz öncelikle ailenizle biz olmayı öğrenin, biz olun , kendinizi tanıyın ve olgunlaşın. Sonra zaten toplumsal bilinç de yükselecek ve kova yani biz olmayı gerçekten öğreneceğiz ve kova sürecine gerçekten bütün olarak gireceğiz.


Cidden inanılmaz ve müthiş bir planı izliyoruz. Daha önceki yazılarımda da bahsettiğim gibi iyi-kötü,doğru yanlış yoktur sadece oluş vardır. Yani Anda kalabilmek. Şuanda elinizdekilerle ne yapabilirim buna yönelmek ve kıymet bilmek. Geriye ya da ileriye değil şuana odaklanarak yapabileceğinizin en iyisini gerçekleştirmek. Bu iletişim, yemek , iş her neyse en iyisini yapabilmek. İşte o zaman pişmanlık yada sorunlar da azalacaktır.

Sevgiyle kalın.

13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page