top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

BURCUNUZA GÖRE 27 ŞUBAT 2021 BAŞAK BURCU DOLUNAYI

Güncelleme tarihi: 24 Şub 2021




KOÇ BURCU

Çalışma ve sağlık alanınızda yeni gelişmeler söz konusu, ayrıca aniden maddi koşullarda genişleme söz konusu. Sosyal çevrenizle sorunlar gündeme gelebilir ama sorumluluklarınızı almanız gereken bir süreçtesiniz. Diyete başlamak istiyorsanız başlayın, evcil hayvan edinebilirsiniz.



BOĞA BURCU

Size beklenmedik aşk, şans, talih kuşu geliyor. Ayrıca kendinize bakmak için harika zamanlar. Sahneye çıkın kendinizi gösterin., bir anda ön plana çıkabilirsiniz. Sosyal çevrenizden de destekleneceksiniz.



İKİZLER BURCU

Beklenmedik gizli konular gündeme gelebilir, kaybettiğiniz eşyalarınızı bulabilirsiniz, bilinçaltınızda yenilenme arınma şifalanma yaşayabilirsiniz. Farkındalık zamanı. Ayrıca kariyer hayatınız, ev hayatınızla beraber güzel ani beklenmedik sürprizler sizi bulabilir. Siz ise eğitimlerinize, uzak akrabalara, uzak mesafe seyahatlerde aksaklıklar yaşayabilirsiniz dikkat edin.



YENGEÇ BURCU

Kardeşler, yakın mesafe, eğitimle ilgili sonuçlanmalar ve arkadaşlarınızdan da beklenmedik destekler göreceksiniz. Maddi kaynaklara, kredi, borçlara, sigorta, ödemelere, ortak maddi kaynaklara, sağlığınıza ise dikkat edin. Ödemelerle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmeyi unutmayın.



ASLAN BURCU

Maddi kaynaklarla ilgili beklenmedik olumlu gelişmeler, çalışmalarınızın karşılığını alabileceksiniz ve kariyer hayatınızda zıplama yaşayabilirsiniz. Beklenmedik atılımlar yapacaksınız durmayın güzel sonuçlar alacaksınız. Ani para girişleri söz konusu olacak. İkili ilişkilere, evliliğinize, ortaklarınızla ilgili sizi kısıtlayan durumlar olabilir dikkat edin ve sorumluluk alın.



BAŞAK BURCU

Evlilik, ilişkililer, ortaklıklarla ilgili güzel ve beklenmedik gelişmeler var. Aniden evlilik kararı alabilirsiniz, uzak mesafe yolculuklara çıkabilirsiniz, ilişki yaşadığınız kişinin ailesi sizi destekleyebilir, uzak akrabalarla beklenmedik güzel durumlar meydana gelebilir. Çalışma hayatı, sağlığınız, evcil hayvanınız ya da yanınızda çalışanlarla ilgili sorumluluklarınızı ise unutmayın.



TERAZİ BURCU

Bilinçaltınız şifalanıyor, gizli düşmanlarınız ortaya çıkıyor ama size zarar değil yarar getiriyorlar, sağlığınız da düzeliyor, ani beklenmedik tedavi süreçleri sayesinde sağlığınızla ilgili sorunlar varsa düzeliyor. Beklenmedik para girişleri de olabilir. Ama çocuklarınız, aşk, hobileriniz gibi konularda ani beklenmedik harcamalar olsa da yine de sizi destekliyor dolunay.



AKREP BURCU

Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, dahil olduğunuz sosyal topluluklar, aşk konularında ani beklemedik gelişmeler. Ani aşk ya da ani beklenmedik evlilik kararı alınabilir, eğer evliyseniz ani çocuk haberi de alabilirsiniz ya da çocuğunuzla ilgili güzel bir durum meydana gelebilir. Ayrıca ailenizle ilgili sorumluluklarınızı almadıysanız bu dolunayda artık sorumluluklarınızı alma zamanı çünkü evliliğiniz, birlikteliğiniz için ani beklenmedik gelişmeler gündeminizde olacak önümüzdeki 4,5-5 sene sınanıyor olacaksınız.



YAY BURCU

Kariyerinizde kadınlardan gelecek ani beklenmedik destekler, terfi bekliyorsanız bir anda terfi alabilirsiniz. İşiniz yoksa aniden iş bulabilirsiniz. Gündelik hayat, çalışma arkadaşlarınızla ilgili güzel gelişmeler ve sonuçlar gündemde olacak. Yakın çevre, eğitim, iletişim konusunda ise sorumluluklarınızı almayı unutmayın.



OĞLAK BURCU

Uzak mesafe seyahatler, eğitimle ilgili gelişmeler, medya, iletişim, sahneye çıkacaksınız ve beklemediğiniz kadar iyi gelişmeler olacak ama harcamalara dikkat. Maddi kaynaklarınızla ilgili fazla harcamalar sonradan canınızı sıkabilir şimdiden sorumluluklarınızı alın.



KOVA BURCU

Size kredi, ödemeler, kaynaklarda artış, beklenmedik gelişmeler, aniden ev alım satımı ya da ev değiştirme olabilir ama sizin için oldukça güzel sonuçlanacak durumlar. Siz ise kendinize bakmayı unutmayın, kendinizi ihmal etmeyin.



BALIK BURCU

Size yakın çevrenizden biriyle aniden başlayan bir ilişki hayatınıza girebilir. Ya da ani kurulan bir ortaklık olabilir. Siz ise gizli düşmanlarınızın ve kendi kendinizi durup dururken korkularınıza bıraktığınız için yarattığınız engellerin farkına varın. Eğer evlilik aşk istiyorsanız ve aklınızda biri var ise; sonuçlanmasını bekliyorsanız size güzel sonuçlar geliyor. İletişim, medya, eğitim konularında da güzel gelişmeler sizinle.


ASTROLOG DİLARA YILDIZHAN

3.372 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page