top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

BURÇLARA GÖRE 11 ŞUBAT 2021 KOVA BURCUNDA YENİ AY


YÜKSELEN BURCA GÖRE


KOÇ: Sosyal çevrenizden tanışacağınız yeni bir aşk gündeme gelebilir. Güçlü ve sizi çok sevebilecek birileri kendini size açabilir. Ayrıca yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özellikle sosyal medyada (korona olduğu için) kendinize büyüyüp gelişebileceğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi olarak çok kazanıp, aynı zamanda para tuzla puz olabilir dikkat. Ani beklenmedik büyük harcamalar yapabilirsiniz ve bu sizi daha sonra sıkıntıya sokabilir. Ayrıca kariyerinizde de değişimler ve gelişmeler söz konusu.


BOĞA: Kariyer hayatınızda yeni bir döneme giriyorsunuz. Merkür retrodan önce ya da sonra kariyerinizde yeni adımlar atabilir. Özellikle dijital bir iş yapıyorsanız önünüz çok açık. Kendi otoritenizi ortaya koyma zamanınız. Aşk sizi kariyer alanından bulabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Ayrıca sizin kişiliğiniz sosyal maskeniz yenileniyor. Artık değişim ve dönüşüm zamanı. Fiziksel olarak sağılığınıza dikkat edin. Ani sorunlar sizi bulabilir. Çok çalışıp, çok hareketli bir 15 gün sizi bekliyor. Bir davanız varsa hukukla ilgili gelişmeler de gerçekleşebilir. Yabancı insanlarla vakit geçirebilirsiniz ve uzak mesafe seyahatler gündeme gelebilir.


İKİZLER: İnançlar, hukuk, uzak mesafe seyahatler, yurtdışı ve yabancılarla iletişim ve görüşmeler artabilir. Farklı kültürdeki insanlarla tanışabilirsiniz. Bilinçaltınız çalkalanıyor, uyku zorlukları çekebilirsiniz. Kendi korkularınızla yüzleştiğinizi unutmayın ayrıca gizli düşmanlara dikkat aniden hayatınızda olaylar yaratabilirler. Ayrıca yurtdışı bağlantılı biriyle aşk konuları gündeme gelebilir. Ya da uzak mesafe ilişkisine çekilebilirsiniz. Bir davanız varsa bu konuyla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelecektir. Yatırımlara, ani unuttuğunuz borçların sizi sıkıntıya sokabileceğini de söyleyebilirim. Dikkat edin. Ameliyatlarda aniden gündeme gelebilir ama şifalanma da var.


YENGEÇ: yatırımlar, ortaklarla mali durum, eşin maddi geliri gündemde. Ayrıca ameliyatlar da gündeme gelebilir ama daha çok çevrenizden birileri olabilir. Maddi olarak yeni gelir kapıları açılabilir umulmadık paralar sizi bulabilir. Sosyal çevrenizde ise birazcık kaos yaşayabilirsiniz., sosyal çevrenizdeki gelişmeler size parayı boşa harcatabilir dikkat edin. Ayrıca göç etme gündeme gelebilir ama yaklaşık 5-10 sene sonra geri döneceksiniz. Evlilik de gündeme gelebilir ayrıca, yeni ortaklıkta sizi bulabilir.


ASLAN: Sizin karşınızda aşk çıkıyor. Evlenmeye aday olabilecek kişilerle iletişim gündeme gelebilir, aşk sizi bulabilir. Bu daha önceden tanıdığınız biri de olabilir ya da yeni biri de olabilir ama o kişiyle ilişkinizin bir üst raddeye 21 şubattan sonra taşımanızı tavsiye ediyorum. Kariyer ve kaderinizde sallantılar söz konusu, değişim sizi bekliyor eğer değişmesi gereken konular varsa iş değişikliği gündeme gelebilir. Ortaklıklarda sorunlar ve kopmalar gündeme gelebilir. Ayrıca Çalışma hayatınızda, sağlığınız gündeme gelebilir. Yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Evcil hayvan edinebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yeni sistemli ve sağlıklı bir hayat için adımlar atabilirsiniz.


BAŞAK: Çalışma hayatınız, yanınızda çalışan kişiler, gündelik işler, sağlığınız ve evcil hayvanla ilgili yeni bir dönem. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Yanınızda çalışan insanlardan destek görebilir ve otorite ve size yardım eden insanlarla yeni adımlar atabilirsiniz. Hukuk konularınız varsa onlarla ilgili dikkatli olun. Aniden eğitim alma kararı alabilir ya da yurtdışına gitme kararı alabilirsiniz. Bunlar dışında aşk aniden kapıyı çalabilir. Aniden çocuk sahibi de olabilirsiniz. Sahneye çıkabilir kendinizi gösterebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz.


TERAZİ: Sizin çocuklar, hobiler, eğlence ve sahneye çıkma zamanınız. Yeniay size aşk getiriyor, çocuk sahibi değilseniz aniden çocuk haberi alabilirsiniz. Yalnızsanız yeni aşklar kapıda. Ayrıca kolektif alanda ön plana çıkmanıza, topluluklarda söz sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Ek iş yapıyorsanız o alanlarda da kapılarınız açılacak ve yeni adımlar atmak söz konusu. Finansal olarak ise kayıplar söz konusu olabilir, fazla para harcayabilirsiniz dikkat. Unuttuğunuz sigorta, borçlar gündeme gelebilir. Ev alabilir, yeni bir aile kurabilirsiniz. Eğer ev değişikliği gündemdeyse istediğiniz evle ilgili karar verebilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirebilirsiniz, ya da ailenizle sorunlar gerçekleşebilir dikkat edin.


AKREP: Aile ev konularıyla ilgili yeni başlangıçlar gündemde. Taşınma söz konusu olabilir. Eğer evliyseniz aranızda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Egosal çatışmalar gündeme gelebilir. Dikkat edin çünkü bu çatışmalar boşanmaya doğru gidebilir. Eğer evli değilseniz aniden evlilik kararı alabilir bunun için ev alım satım yapabilirsiniz. Ayrıca iletişim, yeni eğitimler, kardeşler, kısa mesafe seyahatlerde gündemde bunlarla ilgili yeni bir döneme girebilirsiniz.


YAY: Eğitim, yakın çevre, kardeşler, iletişim, dijital eğitimler, sosyal medya, yakın seyahatler gündemde. Bol bol kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Yeni eğitimler alabilir ya da verebilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza, evcil hayvanınıza, yanınızda çalışanlara dikkat . bunlarla ilgili sarsıcı durumlar sizi zorlayabilir. Maddi olanaklarınız da artabilir, kazançlarda değişiklikler söz konusu ama çok fazla harcama yapmamaya dikkat edin.


OĞLAK: Maddi kazançlar gündemde, para size geliyor ama bir taraftan da gidebilir. Yeni büyük bir adım atma zamanı, aklınızda daha önceden olan konularsa ve imza imzayı 21 şubat sonrasına bırakmanızı tavsiye ediyorum. Büyük harcamalara dikkat edin ama alacağınız kararlar sizi aniden sahneye çıkartabilir, çocuğunuz varsa onlar için fazla harcamalar yapabilirsiniz. Ayrıca fiziksel olarak kendinizde değişiklik yapabilir. güzelleşebilirsiniz.


KOVA: Öncelikle kendinize bakın diyor gökyüzü, dişinizi yaptırın, saçlarınızı değiştirin, güzelleşme zamanınız. Ayrıca kişiliğiniz değişiyor, yeni bir döneme giriyorsunuz sorumluluk alma zamanınız. Oldukça olgunlaşıp, sorumluluklarınızın farkına vardığınız zamanlar ayrıca ışığınızla insanların ilgisini de çekiyorsunuz. Aile içi ani sarsıcı olaylara dikkat. Aileyle çatışma yaşanabilir ve evden ayrılma kararı alınabilir. Ya da ev değiştirebilirsiniz. Aile içinde hastalanan birileri olabilir dikkat edin. Bilinçaltında da arınmalar söz konusu, korkularınız açığa çıkıyor ama oldukça güçleniyorsunuz.


BALIK: Sizin bilinçaltınız temizleniyor ve aydınlanıyor, manevi olarak güçleniyorsunuz. Gizli düşmanlardan ise tam tersi destek ve yardım var. Ama bu süreç sizi biraz yorabilir çünkü daha içe kapandığınız zamanlardasınız. Kendinizi durup dururken engelliyorsanız bence bunun üzerine gidin ve harekete geçin. Yakın çevre, yakın akrabalar, kardeşler, trafik, kısa mesafe seyahatlerde, iletişimde ani beklenmedik sorunlar, kazalar gerçekleşebilir. Kendinizi dikkat edin ve kavgacı bir tutuma girmeyin. Ayrıca Sosyal çevrenizde değişikliklerde gündeme gelebilir.


1.639 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page