top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

EKİM 2021 BURÇ YORUMLARI

Güncelleme tarihi: 4 Eki 2021

➢ KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Yeniayla beraber siz ilişki ve ortaklıklarda yeni kararlar ve yeni bir döneme giriyorsunuz ama kandırılmalara ise dikkat. Sosyal çevrenizden ise destekleniyorsunuz ve şans kapılarınız bu konuda yıl sonuna kadar açık olacak. Aşk konusunda ise venüsün yay burcuna geçmesiyle beraber; yabancı kültüre ait partner, yabancı partner, öğretim görevlisi, hukukçu biri karşısınıza çıkabilir ama Merkür Retro bitene kadar ilişkiye başlamanızı tavsiye etmiyorum. Ayrıca yurtdışı seyahatlerde, eğitimde ise şanslısınız. Dolunay ise; sizin sağlığınızı etkileyebilir. İlişkilerle ilgili çoğu konu ortaya çıkabilir ve kararlar alabilirsiniz ama sağlığınıza özellikle dikkat edin. Akrep dönemi yani 30 ekimden sonra maddi kaynak ve borçlanmada dürtüsel davranabilirsiniz, daha bilinçli olmaya çalışın.

➢ BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

6 Ekim yeniayı sizin sağlık, yanınızda çalışanlar, ortaklık, evlilik konularında etkileyecek ve psikolojik olarak zorlanabilirsiniz bu dönemde, sağlığınıza immün sisteminizi korumaya dikkat etmelisiniz, beslenmenizi belli bir sisteme oturtmanız sağlığınızı korumanıza da yardımcı olacaktır. 7 ekimde venüsün yay burcuna geçmesiyle beraber; Finans, eşin ya da ortaklığınız varsa onların parasıyla ilgili kazançlarda iyileşme gerçeklşebilir. Eğer borcunuz varsa bu süreçte borçlarınızı daha rahat ödemenizi sağlar venüs 8. Evinizde sizi maddi koşullarda şanslar sunacaktır. Şanslarınızı kaçırmayın. 20 Ekim dolunayı ise sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Gzili kadın düşmanlara ise dikkat. Hastalanabilirsiniz ve bir süre hastaneye gidebilirsiniz bu 1 aylık süreçte sizlerin önemsemesi gerekn konu sağlığınız ve psikolojiniz olacak.

➢ İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

6 Ekim yeni ayı size aşk, ilişki, flört, hobi yada çocuklarla ilgili konularda yeni bir döneme geçiş yaptıracak. Gizli düşman ve psikolojinize ise dikkat etmeniz gerekli, fevrilikler kopmalara sebep olabilir. Venüsün 7 ekimde yay burcuna geçmesiyle beraber ise; ilişki, evlilik, aşk, ortaklık konularında fırsatları önünüze getirecek. 20 ekim kdolunayından ise arkadaş çevreniz ve ilişkinizle ilgili bir karar ve kriz dönemine işaret ediyor. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. 30 ekimde ise akrep dönemine geçişle beraber sağlık, çalışma hayatınız, evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

➢ YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

6 Ekim yeniayı sizin aile, taşınma, ev değişikliği gibi kararlara itebilir. Aile içi tartışmalar yaşanabilir. Sosyal çevrenizden insanlar aile hayatınıza karışabilir ve sorunlar yaratabilir. Bu dönemde taşınma ve ev değişikliği yapmayın Merkür Retro bitene kadar. İstediğiniz gibi evi satamazsınız ya da istediğiniz gibi ev bulamayabilirsiniz. Kariyer hayatınızdan sizin canınızı yakan durumlar aile hayatınızı etkileyebilir. 7 ekim tarihinde ise venüs yay burcuna geçiyor ve siz; sağlık, çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlar, gündelik hayat, evcil hayvanınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yoksa çalışma hayatınızdan ya da gündelik hayatta biriyle tanışabilirsiniz.

➢ ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

6 Ekim yeniayı sizin yakın çevre, kardeşler, yakın akrabalarınızla ilgili konuları gündeminize getirebilir. Ayrıca iletişimde bazı konular açığa çıkabilir İş hayatınızı da etkileyecek ani değişiklikler yakın çevrenizde değişikliğe ya da kopmalara da sebep olabilir. 7 Ekimde venüsün yay burcuna geçmesiyle beraber; aşk, ilişki, çocuklar, hobilerle ilgili fırsat ve şansları size getirecek. 20 Ekim dolunayı ise; Yakın-uzak çevre, eğitim- seyahat konularında kararlar alınabilir. Sağlığınızı ya da çalışma hayatınızı etkileyecek bir takım yeni konular gündeminize gelebilir. 30 Ekim tarihin akrep döneminde ise; aile hayatınız evinizle daha çok ilgilendiğiniz bir sürece gireceksiniz.


➢ BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Maddi kaynaklar, ürettiklerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Uzak akrabalara ise dikkat, kayınpeder, kayınvalidelerle ilgili sorunlar çıkabilir. Yada hukuk, dava, yurtdışı bağlantıları para kaybına sebep olabilir. 7 Ekimde venüsün yay burcu transitinde ise evinize ailenize yöneleceksiniz ve bu konularda şanslar da sizin karşınıza çıkacaktır. 20 Ekim Dolunayı ile; Maddi kaynaklar, borçlar, sigorta, eşin parası, mirasla ilgili konular gündeme gelebilir ve krizler yaşanabilir. Bu dönemde maddi kaynaklar ve harcamalara dikkat etmeniz gerekli. 30 Ekimde Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte; kardeşler, yakın çevre seyahatler konusunda aktifleşme yaşanacak.


➢ TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

6 Ekim yeni ayı sizin bütün hayatınızı, duruşunuzu, sosyal kimliğinizi ve görünüşünüzü etkileyecek. Değişiklik yapabilirsiniz, biraz tartışmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Ayrıca ilişkilerden yara alınabilir dikkatli olun. Sağlığınıza ise ekstra özen göstermelisiniz. 7 Ekimde venüsün yay burcundaki transiti yakın çevreniz, kardeşler, yakın akrabalardan gelecek fırsatları işaret ediyor. Ayrıca komşularınızdan da yardımlar görebilirsiniz. Eğer yalnızsanız aşk sizi yakın çevrenizden bulabilir. 20 Ekim Dolunayı ise; Evlilik, ilişki konusunda evle ilgili ya da aile konularındaki sorunlardan dolayı sıkıntılı durumlar içine girilebilir. Bu süreçte aile hayatınıza, manipülasyonlara, baskılara dikkat edin.


➢ AKREP VE YÜKSELEN AKREP

6 Ekim Yeniayı sizin; hastalık, psikolojik zorluklar ya da gizli düşmanlarınızla ilgili sorunlara yol açabilir. Bu süreçte sağlığınıza psikolojinize dikkat edin. Psikolojik sorunlar fiziksel sağlığınıza yansıyabilir. 7 Ekimde venüsün terazi burcuna geçmesiyle birlikte; maddi kaynaklarda şanslı bir dönem yaşatacak. Kadınlardan gelen yardımlar olabilir bu yardımları kabul edin. 20 Ekim Dolunayı ise çalışma hayatınızı, yanınızda çalışanlarla ilgili durumları, evcil hayvan ve sağlığınızı etkileyebilir. Kardeşler, yakın çevrenizden, iş hayatınızdan bazı kişilerin manipülasyonlarına şiddetine maruz kalabilirsiniz.


➢ YAY VE YÜKSELEN YAY


6 Ekim yeniayı sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla ilgili yeni bir döneme işaret etmekte,. Sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla ilgili sorunlar sürtüşmeler, yalanların ortaya çıkması gerçekleşebilir. Bu durum çalışma hayatınızı ve sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Ayrıca aşk konusunda da sorunlar yaşanabilir. 7 Ekim venüsün yay burcuna geçmesiyle; daha güzel, şanslı, fırsatların bir anda karşınıza çıktığı , sağlık olarak da şanslı bir dönem yaşatabilir. Bu dönemde fiziksel değişiklikler istediğiniz güzelliği size verebilir. 20 Ekim dolunayı ise; Aşk, ilişki, hobiler, flörtlerle ilgili sonlanmalar yaşatabilir. Sert bir dolunay yaşanacak ve bundan dolayı sonuçlar sizi biraz üzebilir, maddi olarak kayıplar da yaşanabilir. 30 ekim akrep döneminin başlamasıyla psikolojik olarak güçlendiğiniz, içsel ferahlama yaşayacağınız bir döneme geçeceksiniz.

➢ OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

6 Ekim yeniayı ile birlikte; iş hayatınızda, kariyerinizde yeni bir döneme geçebilirsiniz. Yalanlar sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Aşk ve ilişkinizi ise kariyerinizde yaşadığınız sorunlar olumsuz etkileyebilir. 7 Ekimde venüsün yay burcuna transitinde ise; psikolojik olarak ferahlama yaşayabilirsiniz, karmik, gizli ya da platonik aşklar yaşanabilir. 20 Ekim dolunayı ile birlikte; aile ve ev hayatınızı etkileyen ve kariyeriniz kaynaklı bazı durumlar gündeminize gelebilir ama Plüton sizde yani güçlü olan sizsiniz ve manipülasyon, şiddet göstermemeye dikkat edin. 30 ekimle beraber; sosyal çevrenizle ilgilenmeye daha çok arkadaşlarınızla vakit geçirmeye başlayacaksınız.

➢ KOVA VE YÜKSELEN KOVA

6 Ekim yeniayı sizin uzak akrabalar, eğitim, dava, uzak mesafe seyahatler, yurtdışı bağlantınızla ilgili konuları gündeminize getirecektir. Aile hayatınızla ilgili yeni bir eve geçme, taşınma kararı alabilirsiniz. Bu dönemde ev değişikliği yapacaksanız bile 18 ekim sonrasına bırakmanızı tavsiye ediyorum. 7 Ekimde venüsün yay burcundaki transiti sosyal çevrenizde fırsatların sizi bulmasına yardım edecektir. Ayrıca yalnızdanız sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan, yurtdışı seyahatlerden yeni biri hayatınıza girebilir. 20 Ekim Dolunayı ile birlikte ise; yakın çevre, kardeşler, kısa mesafe seyahatler, iletişim, medya konularında sorunlar yaşamanıza iletişimde tıkanıklıklar yaşamanıza sebep olabilir kopmalar yaşanabilir. Psikolojik sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz ve takıntıya düşmemeye çalışmanız sorunları rahat atlamanıza yardımcı olacaktır. 30 Ekimde güneşin akrep burcuna geçmesi ise kariyer ve iş hayatınızda hareketlenme sağlayacaktır.

➢ BALIK VE YÜKSELEN BALIK

6 Ekim yeni ayı; maddi kaynaklar, finans, borç, yatırım konularında sorunlar çıkarabilir. Maddi kaynaklarınızı kullanmakta zorlanabilirsiniz dikkatli olmanız gerekli. Kardeşler, yakın çevre, iletişim konularındaki ani gelişmeler para kaybına sebep olabilir. Trafikte ise dikkatli olmanızda fayda var. 7 Ekimde Venüs’ün yay burcuna geçmesi ise; kariyer hayatınız, iş konularında kadınlardan yardım görebilirsiniz. Değerlendirebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yalnızsanız aşk sizi kariyer ve iş hayatınızdan bulabilir. 20 Ekim Dolunayı ile birlikte; sosyal çevrenizde problemler, baskı ve manipülasyonlar yaşanabilir. Maddi kaynaklarınızı kullanmakta ve değerlendirmekte zorlanabilirsiniz bu süreçte borçlara dikkat etmelisiniz. 30 ekimde Güneşin akrep burcuna geçmesiyle birlikte ise seyahatler, eğitim, uzak akrabalarla ilgili durumlar gündeminize gelebilir.


4.365 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page