top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

JÜPİTER BALIK BURCUNDA!

Jüpiter balıkta 28 temmuza kadar kalacak. Peki burçlara göre etkisi;


YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU

İçsel dünyanızda korunma, psikolojik olarak rahatlama zamanınız. Gizli düşmanlarınızdan fayda görebilirsiniz. Farkında olmadığınız bir şans sizinle olur ve onu fark edemeyebilirsiniz. Rüyalarınız mesajcı rüyalardır, bilmediğiniz yetenekleriniz açığa çıkabilir. Hastalık vb. durumlarda ise korunursunuz. İçsel şifalanma ve psikolojik olarak rahatlama zamanınız.


YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU

Neşeli, hedeflerinize yönelik kendinizi adadığınız ve önünüzün açıldığı, fırsatları değerlendirebilme imkanına sahip olacağınız bir dönem. Arkadaş çevrenizden şans ve fırsatlar sizinle olacak. Arkadaşlarla beraber ilerleyerek fırsatlarınızı değerlendirebilirsiniz. Ayrıca şans ve umutlarınız, dilekleriniz önemli.


YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU

Kariyerde yükselme, başarı zamanı , kariyer alanında sorunlar yaşarsanız da korunacağınız bir dönem. Yeni iş imkanları bulabilirsiniz. Kariyerde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu dönemde biraz kibir yapabilir bundan dolayı fırsatlarınızı kaçırabilirsiniz. Fikirlerde fanatizm yapabilirsiniz. Kendini hep haklı ve üstün görebilirsiniz. Bu dönemdeki fırsatları değerlendirirken dikkatli olun.


YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU

Siz bu dönemde karşınıza çıkan fırsatlar büyük şanslar getirecek size. Özellikle eğitim, yurtdışı, yabancılarla etkileşim, yüksek eğitim konularında önünüz açık olacak. Seyahatler konusunda koşullar hepimizi zorlasa da sizin önünüz açık olacak. Akademik konularda, eğitim konularında ise başarı size gelecektir.


YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU

Finansta şans, yatırımlarda bereket olacak demektir. Ortak işlerden ve eşten maddi kaynaklarda şans elde edebiliriniz. Zor psikolojik süreçleri ve dönüşümleri rahatlıkla atlatırsınız. Ayrıca bırç gibi konularda ise korunacaksınız. Ama siz de kibir yapmamalı, savurgan davranmamalısınız. Gösteriş yapmak ve kibir yapmak fırsatlarınızı tepmenize neden olacaktır.


YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU

Evlilik ve ortaklıklarda şans ve fırsatlar gelir, düşmanlardan fayda görürsünüz. Bekarsanız evlilik için fırsatlar sizi bulur ya da evliyseniz de evliliğiniz bu dönemde korunacak hatta çok daha iyi ve huzurlu olacaktır. Ayrıca hedeflerinizi iyi belirleyin ve çok çalışın böylece büyüme ilerleme vizyon geliştirme fırsatları yakalayacaksınız ama detaylarda boğulup kusur ararsanız fırsat ve şanslarınızı değerlendiremeyebilirsiniz.


YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU

Sağlık, çalışma hayatı, gündelik hayat, evcil hayvanlarınız ve yanınızda çalışanlarla ilgili korunduğunuz ve şanslı olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde yanınızda çalışanlardan yardım fırsatlar görebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili şifalanma olacaktır.


YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU

Aşk, çocuklar, borsa, hobilerinizde güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili şanslı olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Aşk konusunda ise karşınıza çok fırsat çıkacaktır belki aşık bile olabilirsiniz. Şifalandığınız, dönüşümleri rahatlıkla yaşadığınız bir döneme geçiyorsunuz. Tatil, eğlenme, kendinizi gösterme fırsatları sizi bulacaktır. Ayrıca bahsettiğim bu konularda sorunlar varsa da korunacaksınız. Büyük ilerleme genişleme zamanınız.


YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU

Aile içinde huzur, yeni ev alım satım, taşınma ve daha büyük güzel bir eve taşınma fırsatları sizi bulabilir. köklerden gelen yüklerden arınma ve şifalanma, anne-baba ile ilgili konularda da şifalanma zamanınız. Ama kibir yapmamalı, fanatizmden uzak durmalısınız. Bu dönemde şanslarınızı iyi değerlendirmek için insanları dinleme ve başkalarını da anlamanız gerekiyor.


YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU

Eğitim, kardeşler yakın akrabalar, yakın çevrenizden gelecek fırsatlar olacaktır. İletişim, bilgi alışverişinde, eğitimde korunuyor olacaksınız ve bu alandan size fırsatlar gelecek. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Eğitimde ise başarı sizden yana olacaktır. Ayrıca hedefinize ilerlerken oldukça kararlı ve emin adımlarla ilerleyebilir karşınıza çıkan fırsatları doğru değerlendirebileceğiniz bir dönem. Bu dönemde büyüyüp gelişmek için çok araştırmalı öğrenmeli ayrıca yardım etmelisiniz ve çaba şart.


YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU:

Maddi kaynaklar, ürettikleriniz, yatırımlarda, parayı kullanmak için doğru adımlar atma zamanınız. Bu dönemde maddi kaynaklarda bereketiniz artacak daha çok kazanabileceksiniz ve paranızla çok daha fazla şey yapabileceksiniz. Maddi rahatlama , genişleme söz konusu. Sadece fırsatları görmekte zorlanabiliriz bunları değerlendirirken şanslarınızı kaçırmayın.


YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU:

Fiziksel olarak güzelleşeme, değişme zamanı ama kilo alımı olabilir dikkat edin. Etrafınızdaki insanlar üzerinde iyi bir izlenim yaratırsınız. Rehber, öğretici yönünüz açığa çıkar. Ayrıca kişisel gelişim için çok verimli günlere geçiş yaparsınız. Ayrıca bu süreçte ilahi koruma altında olursunuz, gelişime açıksınız, büyük hedefler belirleyip onlar peşinde ilerleyebilirsiniz. Daha neşeli olduğunuz bir döneme geçiyorsunuz. Ayrıca şans hep sizden yana olacak bu süreçte, istediklerinize dikkat edin, hayallerinize dikkat edin somutlukta bunları yaşamanız muhtemel. Şansınızı kullanın cesaretli olun, vazgeçmeyin! Bu dönemin en şanslısı sizsiniz.


ASTROLOG DİLARA YILDIZHAN


1.136 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page