top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

KOLEKTİF AKIL, SEVGİ VE GÜÇ


Kollektif gezegenlerimiz olan Uranüs, Neptün ve Plüton bizim kaderimiz üzerinde hakimiyeti olan ve irademizle değiştiremeyeceğimiz etkilere sahiptirler. “Uranüs, Neptün ve Plüton bilinçli kontrolün ötesindedir, tıpkı bu gezegenlerin Dünya’nın çok uzağında olması gibi. Dolasıyla kişi bu gezegenlerin etkilerini kesinlikle kontrol edemez. Ancak bunların yaşamındaki etkisine karşı tavrı,tutumunu ve tepkisini belirleyebilir. Uranüs, Neptün ve Plüton tesir ettikleri yaşam alanında değişikliğe sebep olurlar. Eğer kişinin haritasın olumlu durumdaysalar kişi üzerindeki değişimler ve dönüşümler daha kolay gerçekleşir. Ama yine de etkileri mutlaka fark edilir. Ama daha zorlayıcı etkiler altında kalınıyorsa kişiyi yıkar, dönüştürür ve sarsar. ! “ Bir burçta çok uzun süre kalırlar ve yavaş hareket ederler. Bu gezegenlerin natal haritanızdaki etkileri çok güçlü ve belirgindir.

PLÜTON: Üst güçtür. bizim kontorlümüz dışındaki gücü temsil eder. ve bizim dışımızda bir gücün varlığını hissettiren etkileri yaratır. Mesela bazı insanların somut anlamda çok gücü olmamasına rağmen dedikleri herşey karşsındaki insanlar üzerinde çok fazla etki bırakabilir hatta korkutabilir. Kimi bunu sevgisiyle se yapabilir kimi insanda ise bedensel güç çok fazladır. Özel bir güçtür ve bu güce sahip olan kişi varolan gücünü iyiye mi kötüye mi kullanacaksın ? Sınavı budur.


URANÜS: Üst akıldır. Biliştir ve kesin bilgidir. Mucitler, buluş yapanlar, keşfedenler yoktan bilgi üretenlerin bilgi aldığı akıldır. Kesin bilgidir ve üst farkındalık düzeyindeki insanlara ulaşan bilgidir. hiç ummadığınız insanlarda var olabilen bilgidir. kişi bile kendinin farkında olamayabilir.


NEPTÜN: Üst sevgidir. teslimiyet ve kabullenmeyle ilgidir. İlahi sevgi diye tanımlayabiliriz. Sanatçılarda, ressamlarda, müzisyenlerde bulunur. Olumlu şekilde kullanımında kişi çok iyi bir sanatçı olabilirken kişiler aynı zamanda zararlı maddelere yatkın olabilirler.


10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page