top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

MART 2021'DE BURÇLARI NELER BEKLİYOR?



KOÇ

Bilinçaltı, gizli düşmanlar, gizli ilişkili ya da platonik aşklar var. Eğitim, yakın mesafe seyahatler, iletişim, kardeşlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edecek. 21 Mart’tan sonra kendinizi daha sağlıklı hissedeceksiniz, kendinizle ilgilenmek isteyeceksiniz. 28 Mart ve sonrasında 15 gün; ilişkilerle, ortaklarla ilgili kararlarınızı alacaksınız. Belirsizlikler sonuçlanacak.



BOĞA

Sosyal çevreniz hareketleniyor, yeni aşk, iletişimde de oldukça aktif geçecek mart ayı. Maddi kaynaklarda harcamalar, ticarette de iletişimle kaynaklarınızı geliştireceksiniz. 21 Mart’tan gizli düşmanlara dikkat. 28 Mart’la beraber; Sağlığınız, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili belirsizlikler sonuca ulaşacaktır.



İKİZLER

Çok hareketleneceğiniz, kendini ifade edeceğiniz, fiziksel olarak ise kendinize bakmanız gereken bir ay var. 13 Mart’la Kariyer hayatınızda yeni gelişmeler olacak. Yanlış anlaşılmalara dikkat edin. 21 Mart’tan sonra sosyal çevreniz hareketleniyor. 28 Mart’la beraber Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili karara bağlayacağınız konular olacak.



YENGEÇ

Eğitim, uzak mesafe seyahatler, hukuk, felsefe, spiritüel konular, yabancılarla ilişkiler artacak. Ayrıca bilinçaltınız hareketlenecek, gizli düşmanlara dikkat edin. 21 Mart’tan sonra kariyer hayatınıza daha çok yönelmeye başlayacaksınız. 28 Mart’la beraber kariyer ve aile ev hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız.



ASLAN

Sosyal hayatınız aktifleşiyor, daha aktif koşuşturmalı bir sosyalleşme gerçekleştireceksiniz. Daha çok iletişim kanalını kullanacaksınız. 13 Mart’tan sonra maddi kaynaklarda ise gelişmeler olacak ama ödemelere dikkat edin. 21 Mart’tan sonra uzak mesafe seyahatler, yabancılar ve özgürleşme ihtiyacınız artacak. 28 Mart’la beraber; Eğitim, kardeşler, yakın-uzak mesafeler, eğitimle ilgili belirsizlikler sonuca ulaşacaktır.



BAŞAK

İlişki ve ortaklıklarda yenilikler gerçekleşecek, ilişkiniz yoksa yeni ilişki şansınız var. Mart ayı boyunca kariyer hayatınız oldukça hareketli olacak, iletişim ağlarınız açılacak, daha atak olacaksınız. Maddi kaynaklarla ilgili de 28 Mart’la beraber toparlama düzene sokma zamanı

olacak.


TERAZİ

Sağlık, çalışma hayatınız, evcil hayvanlarınızla ilgili şifalanma gerçekleşecek. Uzak mesafe seyahatler yurtdışı seyahatler, eğitim, felsefe, yabancılarla iletişim artacak. 28 Mart’la beraber ilişkilerde belirsizlikler ortadan kalkacak, fikirler uyum sağlanacak.


AKREP

Maddi kaynaklar, finans, yatırımlar, krediler, sigorta ödemelerine dikkat. 13 Mart’la beraber aşk, çocuk hobilerle ilgili şifalanma zamanı. 28 Mart’tan sonra ise; gizli düşmanlar, bilinçaltı, psikolojiniz, sağlığınız, çalışma hayatınızda belirsizler nihayete eriyor.



YAY

İlişkiler hareketleniyor, ilişkiniz varsa o kişiyle belki daha tartışmacı iletişim gerçekleşebilir ve rekabete girebilirsiniz ama bir taraftan da iletişiminiz artacak. Aile hayatınızda 13 Mart’la beraber şifalanma, iyicilleşme söz konusu olacak. Köklerden gelen her şey şifalanacaktır. 28 Mart’la beraber; aşk hayatınızla ve sosyal hayatınızla yeni bir döneme gireceksiniz. Fikirlerinizde uyum ve dengeyi yakalayabilirsiniz.



OĞLAK

Çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlar, sağlık konuları daha fazla hayatınızda olacak. 13 Mart’la beraber yakın çevrenizle ilgili şifalanma, affetme , kardeşle ilişkiler iyileşecektir. 28 Mart’la beraber ise; kariyer hayatınızdaki sorunlar çözülmeye başlayacak ve uzlaşma sağlıyor olacaksınız.



KOVA

Aşk hayatınız, çocuklar, hobilerle ilgili meşguliyetiniz artacak, bol bol iletişim kuracaksınız. 13 Mart’la beraber maddi kaynaklarla ilgili gelişmeler, yeni adımlar atacaksınız. 28 Mart’tan sonra; uzak mesafe seyahatler, eğitim, yabancılar, felsefe, uzak akrabalarla fikir ayrılıkları son buluyor.



BALIK

Ön plana çıkıyorsunuz ,fiziksel olarak şifalanıyorsunuz hatta güzelleşiyorsunuz. Kendinize bakmak için çok güzel zamanlardasınız. Aile hayatınız hareketleniyor, ev hayatınızda iletişim artıyor. 28 Mart’la beraber maddi kaynaklar, finansla ilgili yapılanma ve çözüm sürecine giriyorsunuz.


ASTROLOG DİLARA YILDIZHAN


3.173 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page