top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

MERKÜR RETROSU 17.02-11.03

Güncelleme tarihi: 15 Şub 2020







Merkür 3 Şubat-17 Şubat gölge,✨17 Şubat -11 Mart Retro fazında,✨11-29 Mart 2020 de ise; gölge fazında olacak.

Merkür retrodayken;zamanı verimli kullanmakta zorlanırız.İletişim,teknolojik arızalar, seyahatle ilgili sorunlar, geçmişinizden insanlarla karşılaşma ya da iletişim kurma isteği, belki size geri dönen eski sevgililer ya da arkadaşlar olabilir.Ama geri dönen eski sevgililer ya da benzeri durumlarla ilgili pek olumlu gelişme olmaz ve sonucunda bu ilişkiden bir şey çıkmayacağını ve biteceğini söyleyebilirim.Pek fayda sağlamaz.Aslında aklınızın bir köşesinde kalmış ama bitmemiş ilişkilerin karşınıza çıkarması sizin aklınızdan tamamen silip atmanız için de bir nevi fırsata da dönüştürebilir.

Bu dönemlerde işle ve ilişkilerle ilgili; yeni işlere başlamak,yeni ilişkilere başlamak, evlenmek, ortaklıklar kurmak, sözleşmelere imza atmak için uygun zamanlar değildir. beklediğinizi bulamazsınız.Daha çok zarar görebilirsiniz.

Retro ve Gölge zamanlarda yaptıklarınıza özellikle söylediklerinize dikkat edin derim.Çünkü bu zamanlarda söylenen yanlış kelimeler, dürüst olmamanız sizi daha sonra sorunlar içinde bırakabilir. Bir şey söylerken 2-3 kere düşünüp öyle dile getirmeliyiz.Ve karşımızdaki insanları yanlış anlayabileceğimizin de farkında olmalı buna göre daha anlayışlı, daha sakin kalmak, hemen sonuçlara varmamak çok daha akılcı hareket etmemizi sağlayacaktır.

Retro zamanlarında yapılacak en iyi şey ise; zamanını düzenleme, tekrar etme, uzun zamandır yapmayı düşündüğünüz ama yapmadığınız şeyleri yapma, yarım kalan işlerinizi tamamlama ile değerlendirebilirsiniz.

Algılarımız Balık burcunda sisli olduğu için olayları çarptırabilir, analitik değil duygusal yorumlama yapacağımız için alınganlıklar, yanlış anlaşılmalar çok daha fazla olacaktır.Bu zamanları ruhsal çalışmalara ayırmak belki kendi içinize dönerek değerlendirmeniz zamanı daha verimli kullanmanızı sağlayacaktır.Balık altta Neptün çalıştığı için; algılarımıza pus, sis katmasına rağmen; içimize yöneldiğimizde ruhsal olarak derinleşmemizi de sağlayabilir.Edebiyat,şiir,yazmak için güzel zamanlardır. Neptün ayrıca rüya da demektir. bu zamanda rüyalarınızı yazmanızı öneriyorum.


Merkür kova burcuna geçtiğinde ise; elektrikle ilgili sorunlar, teknolojik arızaların artabileceğini, hatta belki depremsel etki bile bırakabilecek toplumsal sorunların gündeme gelebileceğini söyleyebilirim çünkü kova yöneticisi boğada. ayrıca bu zamanlarda toplumsal konularda yanlış bilgilendirmelerde olabilir. Bu zamanı iyi değerlendirmek için; toplumsal projeleriniz varsa bunları tamamlamayı seçebilirsiniz. Toplumsal vakıf yada gruplarla beraber yardımlar yapabilirsiniz.


DİLARA YILDIZHAN


7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page