top of page
  • Yazarın fotoğrafıDİLARA YILDIZHAN

22-28 KASIM HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU

Pazartesi-Salı günü aile içinde duygusal problemler yaşanabilir. Perşembe- Cuma günü ise aşk hayatınız hareketlenebilir. Güneşin yay burcuna geçmesiyle; seyahatler, eğitim, ihracat yapıyorsanız bu dönemde yabancılardan destek görebilirsiniz. Çarşamba günü ise; Merkürün yay burcuna geçmesiyle yabancılarla iletişiminiz artabilir. Eğitim, yüksek eğitimle ilgileneceğiniz b ir hafta sizi bekliyor. Daha sosyalleştiğiniz bir hafta olacak. Geçmişten gelen konular yeniden gündeminize girebilir. Harcamalarınıza ise dikkat; aniden ortaya çıkan borçlar harcamalar olabilir. Ani gelişen ameliyatlar da olabilir. Kazalara açık bir dönemdesiniz. Aşk ise sizi kariyer hayatınızda bulabilir. Hafta sonu ise sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Güneşin ve Merkür’ün bu hafta yay burcuna geçmesiyle harcamalar, borçlar, ortakların parası, eşin parası, finans konularınız aktifleşiyor. Güneş ve merkürle harcamalarınız artabilir. Ayrıca okült konulara yönelebilirsiniz. Pazartesi- Salı günü yakın çevre, eğitim, iletişim duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Perşembe Cuma günü ise ailenizle daha çok ilgilendiğiniz ama otoriteyle ve iş hayatınızdaki sorunlardan dolayı aile içinde problemler yaşanabilir. İkili ilişkiler, evlilikte ise tartışmalar artmış olabilir, kopma noktasına gelen duygusal patlamalar yaşanabilir. Bu dönemde fevri olmamak ve sakin kalmak durumlar içinden rahat çıkmanızı sağlayabilir. Hafta sonunuz ise aşk hayatınız hareketlenebilir. Ama hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Güneş ve merkürün yay burcuna geçmesiyle; ikili ilişkiler, ortaklıklar aktifleşiyor. Daha sosyalleştiğiniz bir döneme geçiyorsunuz. Pazartesi- Salı günü harcamalarınız artabilir, kontrolsüz harcamalar yapabilirsiniz. Çarşamba-Perşembe-Cuma günü ise yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kısa- uzak mesafe seyahatlerde sorunlar engeller tatsızlıklar gerçekleşebilir. İletişimde ise kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Hafta sonunuz ailenizle ilgilenerek geçebilir. Bazı konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Güneş ve Merkürün yay burcuna geçmesiyle beraber, çalışma hayatınız, sağlığınız, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz ve iletişim kurmakta zorlanmayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Pazartesi Salı günü kendinizle, ailenizle ilgilenebilirsiniz. Daha anaç ve fedakar olabilirsiniz ama ikili ilişkilerde zorlanabilirsiniz. Karşı taraf sizi anlamakta zorlanabilir. Çarşamba-Perşembe-Cuma günü maddi konulara yöneliyorsunuz, borçlar sizi kısıtlayabilir. Hafta sonunuz da ise; yakın çevre, iletişim, kardeşler, kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Pazar günü ise hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.



ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Güneş ve Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle; flört, aşk hayatınız hareketleniyor. Yeni aşk ise bu süreçte kapınızda. Yeni insanlarla tanışma, hobileriniz, eğlence hayatına yoğunlaşabilirsiniz. Pazart4esi-Salı günü içe çekilebilirsiniz, daha depresif olabilirsiniz ama meditasyon, iç sesinizi dinleyerek bilinçaltınızı iyileştirmek için güzel 2 gün var. Çarşamba-Perşembe-Cuma günlerinde kendinizle ilgilenebilirsiniz ama ikili ilişkinizde duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda ise; harcamalara yönelebilirsiniz ama dolandırılmaya açıksınız dikkatli olun.



BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Güneş ve Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle; ev-ailenizle ilgilendiğiniz bir sürece giriyorsunuz. Taşınma, ev değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Pazartesi-Salı günü sosyalleştiğiniz, arkadaşlarınızla iç içe olduğunuz bir sürece giriyorsunuz ama ilişkilerle ilgili, flört ve aşk hayatınızda duygusal sorunlar yaşanabilir. Çarşamba-Perşembe-Cuma günün de ise içe kapandığınız kendinizle ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalabilirsiniz ya da gizli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sağlık sorunları da yaşayabilirsiniz. Hafta sonunuz da; kendinizle ilgilenebilir, fiziksel değişime gidebilirsiniz. İkili ilişkilerde fazla detaycı olmanızdan dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.



TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Güneş ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle beraber; kısa seyahatleriniz artabilir, ticaret yapıyorsanız iletişim kurmakta zorlanmadığınız bir ay sizi bekliyor. Bu süreçte geçmişte konuşulmuş konular tekrar önünüze gelebilir. Eğitim ve medya alanında da ilerlemek ve kendinizi göstermek için güzel bir döneme giriyorsunuz. Kardeşlerinizle, yakın akraba, yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Pazartesi-Salı günü İş hayatınızla ilgilenebilirsiniz ve ani duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz. Çarşamba-Perşembe-Cuma günü; sosyal çevrenizle ilgilenmeye başlıyorsunuz. Topluluklara girmek, sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak için güzel 3 gününüz var. Ama yine de bu süreçte flörtünüzden ya da otorite figürlerinden engellenmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonun da; içe çekildiğiniz, içsel şifanızı bulduğunuz zamanlar olabilir. Zehirlenmelere karşı dikkatli olun ve beslenmenize ekstra özen göstermenizi tavsiye ediyorum.



AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Güneş ve Merkür bu hafta yay burcuna geçiyor. Maddi konular gündeminize gelebilir. Maddi kaynaklarınızı değerlendirme, yatırımlarınızı gözden geçirme ve planlamak için önünüzde 1 ay var. Bu dönemde çok para da harcayabilirsiniz ama ticaret yapıyorsanız, yeni insanlarla tanışabilir yeni kazanç kapılarını aralayabilirsiniz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik konularında tartışmalar artabilir. Sorunlar yüzeye daha belirgin çıkabilir. Karşı taraf sizi çok fazla tahrik edebilir. Pazartesi-Salı ve Çarşamba günü uzak mesafe seyahatler, uzak akrabalar, eğitim görevlileri, hukuk, yabancılarla ilgilenebilirsiniz. Ama iletişim sorunları yaşayabilir özellikle de iş hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Perşembe-Cuma günü kariyer iş hayatınızda hareketlilik artabilir ama aile içi bazı durumlardan dolayı iş hayatınızda duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda ; sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz.



YAY VE YÜKSELEN YAY

Doğum gününüz kutlu olsun. Bu hafta Güneş ve Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle kendinizi daha rahat gösterdiğiniz , ön plana çıktığınız 1 ay sizi bekliyor. Bazı gizli kapaklı konular, gizli düşmanlar ya da psikolojik olarak zorlandığınız bir süreci geride bırakıyorsunuz ama bu süreçte sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Bilinçaltı temizleme meditasyonları yapabilirsiniz, önemli olan krizleri fırsata dönüştürmektir ve akrepler bunu en iyi başarabilen burçtur. Pazartesi-Salı-Çarşamba günü maddi kaynaklar, borçlar, ameliyatlar ya da okült konularla ilgilenebilirsiniz. Maddi kaynaklarda bu süreçte harcamalarınız artabilir ve lükse fazla para harcayabilirsiniz. Perşembe-1cuma günü uzak mesafe seyahatler, hukuk, eğitim, yabancılar, inanç konularıyla ilgilenebilirsiniz ama iletişim sorunlar yaşanabilir. Hafta sonun da ise; kariyerinizle ilgilendiğiniz ve çalışmak isteyeceğiniz 2 gün sizi bekliyor olabilir.



OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Güneş ve Merkür’ün yay burcuna geçmesi; sizi içe çekebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İnzivaya çekilmek isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz ama kendinizi bulmak, şifalanmak, nerden geldiği belli olmayan rahatsızlık ve korkularınızı çözmek için bu zaman dilimini kullanabilirsiniz. Pazartesi-Salı-Çarşamba günü ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu süreçte ise duygusal sorunlar yaşanabilir. Perşembe-Cuma günü ; maddi kaynaklarınızla, belki eğer ameliyat olacaksınız sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Bu süreçte bazı engeller kısıtlamalara maruz kalabilirsiniz. Hafta sonunda; yurtdışı seyahat, yabancılar, eğitim, öğretim görevlilikleri hukuk alanıyla ilgilenebilirsiniz. Eğer seyahat edecekseniz eşya kayıpları gerçekleşebilir dikkatli olun.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Güneş ve Merkür’ün yay burcuna geçiyor ve siz sosyalleşiyorsunuz. Yeni topluluklara katılmak, yeni insanlarla tanışmak için harika 1 aylık süreciniz var. Aile ve kariyer hayatınızda ise bazı sorunlar, yanlış anlaşılmalar, sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Pazartesi-Salı –Çarşamba günü; çalışma hayatınız, sağlığınız, yanında çalışanlarla ilgilenebilirsiniz. Gizli kadın düşmanlar ortaya çıkabilir ve sizi duygusal olarak zorlayabilir. Perşembe-Cuma günü Evlilik, ikili ilişkiler ya da ortaklıklar ilgileneceksiniz ama siz şuan Satürn etkisinde olduğunuz için kısıtlayabilir, karşı tarafı zorlayabilir eğer bir kişiyle tanışırsanız o kişiyi eliniz tersiyle açıkçası istemeyebilirsiniz. Hafta sonunda; maddi kaynaklar, harcamalar, okült konularla ilgilenebilirsiniz, yanlış karar alabilir ve para kaybı yaşayabilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Güneş ve Merkür bu hafta yay burcuna geçiyor. Kariyer hayatınız, iş hayatınızda parlamaya başladığınız, iletişimle yeni kanallar kurabileceğiniz 1 aylık süreciniz var. Yalnız trafikte çok ama çok dikkatli olun kazalara açıksınız. İletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz. Yakın çevr3enizdeki insanlar değişebilir. Yeni çevreye girebilirsiniz. Pazartesi-Salı-Çarşamba günü flört, aşk, çocuklarla ilgilenebilirsiniz ama duygusal bazı sorunlar yaşanabilir. Perşembe-Cuma günü sağlığınız, beslenme, evcil hayvanlarınızla, çalışma hayatınız, gündelik hayat işleriyle uğraşabilirsiniz. Bazı sağlık sorunları açığa çıkabilir, özellikle kalple ilgili bazı sorunlar yaşanabilir , sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Hafta sonunda ortaklık, ikili ilişkiler, evlilik konularıyla ilgilenebilirsiniz ama karşı taraf sizin bazı davranışlarınızı belirsiz görebilir bu da yanlış anlaşılmalara sebep olabilir.



ASTROLOG DİLARA YILDIZHAN

3.569 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU Sevgili koçlar 2023te değişime hazır olun. Hayatınızda özellikle de kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve sosyal çevrenizde dengeler değişmeye başlayacak ve gü

8 KASIM 2022 İKİZLER DOLUNAYI

Herkese Merhaba; Yılın son dolunayı 8 Kasımda, İstanbul saatiyle 07:07’de gerçekleşecek. Dolunayda belirsizlikler belirli hale gelir ve bilinmezler görünür olur. Bundan dolayı sonuçlanmalar, sonlanmal

bottom of page